Кейс за телефон - Футбол 4

Код keis141
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футбол 4 . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 3 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футбол 4. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Футбол 4 ?

Кейсът за телефон, предоставен от Art-Gift.net, представлява не само стилна и функционална аксесоарна добавка към вашия смартфон, но и отличен начин да изразите своята страст към футбола. Този кейс се отличава с красив и свеж дизайн, който ще внесе разнообразие и индивидуалност във вашия ежедневен стил.

Независимо дали търсите подарък за мъж, подарък за баща, подарък за син или подарък за приятел, този кейс представлява прекрасен избор за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като жест на внимание без конкретен повод. С него ще покажете вашата подкрепа към футболните запалянковци в живота си и ще ги зарадвате с този оригинален подарък.

Кейсът е изработен от мека пластмаса, която не само обгръща вашия телефон със защитен слой, предпазвайки го от счупване и надраскване, но също така му придава стил и елегантност. Изображението върху кейса е отпечатано с най-новата технология на УВ мастила, което гарантира наситени и ярки цветове, които ще издържат на износване и избледняване.

Една от ключовите предимства на този кейс е, че предоставя лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да нарушава функционалността му. Така че можете да използвате всички функции на вашия смартфон, без да го премахвате от кейса.

С Art-Gift.net кейсът за телефон футбол предлага не само стил и защита, но и възможността да изразите своята страст към футбола и да направите уникален подарък за вашия специален човек.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Футбол 4 ?

Този кейс за телефон с футболен дизайн е подходящ за всички футболни ентусиасти и любители на спорта. Той представлява отличен подарък за мъже, бащи, синове и приятели, които обичат футбола и искат да изразят своята страст чрез стилен аксесоар. С подаръка можете да зарадвате любим човек по случай рожден ден, имен ден или просто да подчертаете вашето внимание към техния интерес. Кейсът предоставя идеалната комбинация от защита за телефона и индивидуален стил, правейки го подходящ за всеки, който обича футбола.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв