Кейс за телефон - Цветя

Код keis96
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Цветя . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 3 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Цветя . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Цветя ?

Кейсът за телефон Цветя, е чудесен аксесоар с красив и свеж дизайн, който не само ще обнови вашия телефон, но също така е идеален подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра, подарък за приятелка или когото и да е специален човек във вашето сърце. Независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто желание да направите приятен сюрприз, този кейс ще бъде оценен като незабравим подарък.

Кейсовете се изработват персонално за желания от вас модел телефон, гарантирайки точно подходящата защита и стил за вашето устройство. Те са изработени от мека пластмаса, която обгръща вашия телефон, предпазвайки го от случайни счупвания и надрасквания в ежедневната употреба.

Но кейсовете не се ограничават само до защитната функция. Те също така предоставят възможност за индивидуално изразяване и уникалност. С пълноцветно напечатаните изображения върху тях, можете да изразите вашата индивидуалност и стил, като изберете дизайн, който ви отразява най-добре. Процесът на печат се извършва по най-новата технология с УВ мастила, гарантирайки ярки и наситени цветове, които ще се запазят дълго време.

Кейсовете също така са проектирани със специално внимание към удобството на потребителя. Те позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да налагат ограничения на функционалността му. Така че, вие можете да използвате вашето устройство без пречки, докато се наслаждавате на стил и индивидуалността, които кейсът предоставя.

В заключение, кейсът за телефон от https://art-gift.net/ е не само стилна аксесоарна добавка, но и персонален и значим подарък за специални хора във вашето живот. С красивия дизайн, възможността за персонализация и отличната защита, този кейс предоставя най-доброто от всичко за вашето мобилно устройство и стиловите ви предпочитания.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Цветя ?

Кейсът за телефон, представен на https://art-gift.net/, е подходящ за всеки, който желае да комбинира стил, индивидуалност и защита за своят мобилен телефон. Той е идеален подарък за жени, дъщери, сестри и приятелки, предоставяйки им възможността да изразят своята уникалност и стил. Също така е подходящ за всеки, който иска да предпази своят телефон от повреди и надрасквания в ежедневната употреба, като при това запази достъп до всички функционалности. С разнообразие от дизайни и възможност за персонализация, този кейс е подходящ за всички, които ценят стил и индивидуалност.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв