Кейс за телефон - BFF

Продуктов код keis279
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон BFF . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

4 поръчки за последните 4 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Фатме

Много съм доволна!

Александра

Много съм доволна!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон BFF  . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - BFF ?

Този чудесен кейс за телефон от ArtGift е перфектният подарък за вашата най-добра приятелка, който може да я зарадва при всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без повод. Той е не само стилен, но и функционален, предоставяйки оптимална защита на  телефона.

Дизайнът на кейса е вдъхновен и красив, съчетавайки естетика и практичност в едно. Независимо дали приятелката ви обича абстрактни мотиви, цветя, животни или нещо съвсем уникално, ArtGift има разнообразие от дизайни, които ще удовлетворят нейния вкус. Кейсът е изработен от мека и издръжлива пластмаса, която обгръща телефона и предпазва го от счупване и надраскване. Това означава, че приятелката ви може да се наслаждава на красивия си телефон, без да се тревожи за повреди. Подарък за жена, подарък за приятелка.

Едно от ключовите предимства на кейсовете на ArtGift е тяхната възможност да бъдат персонализирани. Можете да изберете собствен дизайн или изображение, което има специално значение за приятелката ви, и да го напечатате върху кейса. Така, подаръкът става още по-личен и специален.

Производството на кейсовете се извършва по най-новата технология с УВ мастила, което гарантира наситени и живи цветове на изображението, което ще впечатли всеки, който го види. Кейсовете на ArtGift не само са красиви, но и практични, като осигуряват лесен достъп до всички бутони и портове на телефона.

Защитете стилно и елегантно телефона на вашата приятелка и я зарадвайте с уникален и персонализиран подарък от ArtGift. Този кейс не само ще подчертае нейния индивидуален стил, но и ще й напомни за вашата приятелска привързаност и грижа.

За кого е подходяща Кейс за телефон - BFF ?

Този кейс за телефон от ArtGift е подходящ за всички, които ценят красивия дизайн и искат да предоставят на своя телефон най-добрата защита със стил. Той е идеален подарък за приятелки, подарък за сестра, подарък за майка, и жени в живота ви, независимо от повода - рожден ден, имен ден, юбилей или дори без конкретен повод. С възможността за персонализация, този кейс може да бъде уникален подарък, който показва внимание към детайлите и индивидуалния стил на получателя. Той съчетава естетика, функционалност и защита в едно, правейки го подходящ избор за всеки, който обича своят телефон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Цена:
22 00 лв