Кейс за телефон - Darling don`t forget to fall in love...

Код keis36
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Darling don`t forget to fall in love with your self first . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 16 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Darling don`t forget to fall in love... . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Darling don`t forget to fall in love... ?

Кейсът за телефон "Darling, Don't Forget to Fall in Love" от art-gift.net представлява стилно и уникално решение за персонализиране и защита на вашия смартфон. Този кейс разполага с красив и свеж дизайн, който със сигурност ще придаде изключителен вид на вашето устройство и ще го направи по-привлекателно.

Той не е просто аксесоар за телефон, а идеален подарък за специални хора във вашия живот - подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка. С този кейс можете да изразите своята забота и обич към тях по ненатрапчив и елегантен начин. Той е подходящ подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашето внимание, без да има нужда от конкретен повод.

Един от най-големите плюсове на този кейс е, че той се изработва персонално за вашия модел на телефон, гарантирайки перфектно прилягане и защита. Изработен е от мека пластмаса, която обгръща телефона ви и го предпазва от счупване и надраскване, запазвайки при това стиловия му вид.

Визуално изживяване и уникалността на този кейс се допълват чрез пълноцветното напечатано изображение върху него. Използването на най-новата технология с УВ мастила гарантира наситени и ярки цветове, които ще издигнат вашия стил на съвсем ново ниво.

Не на последно място, кейсовете от art-gift.net са удобни за използване, тъй като позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. Така че, освен че предоставят стил и защита, те са и практични за ежедневна употреба.

Със своя красив и персонален дизайн, кейсът "Darling, Don't Forget to Fall in Love" е не само аксесоар, но и начин да изразите себе си и вашия стил. Направете вашия телефон по-уникален с този чудесен кейс, който ще впечатли всеки, когото срещне.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Darling don`t forget to fall in love... ?

Кейсът "Darling, Don't Forget to Fall in Love" е идеален за всеки, който желае да направи своят смартфон уникален и стилен. Той е перфектен подарък за специални хора в живота ви - жена, дъщеря, сестра или приятелка, независимо дали има конкретен повод или просто искате да им изразите обич и внимание. Кейсът предлага не само визуално удоволствие със своя красив дизайн, но и практична защита на телефона от счупване и надраскване. С персонализирания модел за вашия телефон, този кейс предоставя съвместимост и функционалност, като същевременно подчертава индивидуалността и стила на всеки потребител.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв