Кейс за телефон - Dream

Код keis23
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Dream . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Можете да изберете кейс за телефон от нашата галерия с готови дизайни, или да добавите снимка пред бутона “качи файл” и ние ще отпечатаме вашето изображение. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

3 поръчки за последните 13 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Dream. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Можете да изберете кейс за телефон от нашата галерия с готови дизайни, или да добавите снимка пред бутона “качи файл” и ние ще отпечатаме вашето изображение. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Dream ?

Кейсът за телефон, представен на art-gift.net, представлява изключително привлекателен и модерен аксесоар, който може да освежи визията на вашия смартфон. Всеки от тези кейсове се изработва персонално за конкретния модел телефон, което означава, че можете да си изберете точния кейс, който да подхожда на вашето устройство. Това го прави перфектен подарък за жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря, подарък за приятелка, може да е подарък за рожден ден или подарък за имен ден, а и без повод, за да изразите вашата привързаност и внимание към тях.

Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която не само обгръща телефона ви, за да го предпази от счупване и надраскване, но също така придава и уникалност на устройството ви чрез пълноцветно напечатано изображение. Този процес на печат се извършва посредством най-новите технологии с УВ мастила, което гарантира ярки и наситени цветове на вашия кейс.

При избор на кейс можете да избирате от галерията с готови дизайни, които се предлагат на сайта, или да качите своя снимка, която желаете да бъде отпечатана. Това ви дава свобода да персонализирате кейса според вашите предпочитания и стил.

Важно е, че всички кейсове предоставят лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да нарушават функционалността му. Така че, освен да предоставят стил и защита, тези кейсове са и практични и удобни за употреба.

В заключение, кейсът за телефон от art-gift.net представлява не само функционален аксесоар за защита на вашия телефон, но и изкусно изработен предмет на изкуство, който изразява вашата индивидуалност и стил. Той е подходящ за всеки повод и може да бъде чудесен подарък за вашите близки и приятели.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Dream ?

Кейсът за телефон от art-gift.net е подходящ за всеки, който желае да обнови визията на своят телефон с индивидуален и стилен аксесоар. Той е идеален за жени, сестри, дъщери и приятелки, като предоставя възможност за подарък по всякакъв повод - рожден ден, имен ден или дори без конкретен повод. Този кейс предоставя ненадмината комбинация от защита и естетика, като гарантира, че телефонът ще бъде предпазен от счупване и надраскване, а същевременно ще излъчва индивидуален стил и уникалност. Той е подходящ за всички, които ценят красотата и функционалността на своя смартфон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв