Кейс за телефон - Fuck you

Код keis88
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Fuck you  . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

4 поръчки за последните 13 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Fuck you . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Fuck you ?

Кейсът за телефон "Fuck You" от онлайн магазин ArtGift представлява перфектното съчетание между красив дизайн и практична защита за вашия ценен смартфон. Този стилен кейс е персонализиран специално за вашия модел телефон и предлага уникален начин да обновите визията на устройството си.

Нашите кейсове са изработени от мека и устойчива пластмаса, която обгръща телефона ви, предпазвайки го от счупване и надраскване. Този елемент на защита е незаменим, особено в ежедневната употреба, когато телефоните са подложени на различни рискове. Кейсът не само предоставя степен на сигурност за вашия телефон, но също така придава индивидуален и стилен вид, благодарение на възможността за пълноцветно напечатане на уникално изображение върху него.

Използваме най-новата технология с УВ мастила, за да ви предоставим висококачествен и устойчив печат, който няма да избледнее с времето. Това означава, че дизайнът на кейса ви ще остане свеж и жив, дори след много употреби.

Кейсовете от ArtGift също така са проектирани със специални отвори и изрези, които позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да е необходимо да го сваляте. Това прави използването на устройството ви удобно и безпроблемно.

Независимо дали искате да направите подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра, подарък за приятелка, подарък за рожден ден, подарък за имен ден или друг специален повод, кейсът за телефон "Fuck You" от ArtGift е стилно и практично решение. Обновете визията на своя смартфон и му осигурете надеждна защита с този красив и персонализиран кейс, предлаган от нашия онлайн магазин.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Fuck you ?

Кейсът за телефон "Fuck You" от ArtGift е подходящ за всеки, който желае да комбинира стил и защита за своя смартфон. Той е перфектен подарък за жени, дъщери, сестри, приятелки или всеки, който цени индивидуалния стил и уникалността. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, празник или просто като израз на вашия собствен стил, кейсът предлага максимална защита с изискан дизайн. Той съчетава функционалност и естетика, като осигурява лесен достъп до всички функции на телефона. С този кейс ще съчетаете практичността със стил и индивидуалност.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв