Кейс за телефон - Hello Summer

Код keis40
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Hello Summer . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 1 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Hello Summer. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Hello Summer ?

Този кейс за телефон "Hello Summer" е чудесно решение за обновяване на вашият телефон със свеж и летен дизайн. Този кейс е идеален подарък за жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря, подарък за приятелка или за всеки, който цени стил и индивидуалност. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто искате да зарадвате някого без повод, този кейс ще бъде перфектният избор.

Кейсът е изработен по поръчка и се персонализира специално за вашия модел телефон. Това означава, че той ще се побере идеално на вашето устройство и ще предостави не само стил, но и защита от счупване и надраскване. Изработен е от мека пластмаса, която прилепва перфектно към вашия телефон, като оставя свободен достъп до всички бутони и портове.

Най-новата технология с УВ мастила се използва при печатането на кейса, гарантирайки красиво и ярко пълноцветно изображение. Дизайнът "Hello Summer" със своите свежи и живи цветове създава настроение на летен бриз и събужда усещане за радост и приключение.

Този кейс не само предоставя стил и индивидуалност на вашия телефон, но също така го защитава и го прави по-издръжлив в ежедневната употреба. С "Hello Summer" кейса, вашият телефон ще бъде не само модерен аксесоар, но и предмет на завист за всички около вас.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Hello Summer ?

Кейсът "Hello Summer" е подходящ за всички, които ценят красивия дизайн и индивидуалността на своя телефон. Той е идеален подарък за жени и момичета, които обичат летната атмосфера и стилове, съчетани с ярки цветове и уникален дизайн. Освен това, кейсът може да бъде подарък за рожден ден, имен ден или просто като израз на внимание и приятелство. За млади хора и всички, които искат да добавят индивидуалност и защита на своя телефон, този кейс представлява стилен и функционален аксесоар.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв