Кейс за телефон - I am your wallpaper

Код keis103
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон I am your wallpaper . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 19 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон I am your wallpaper. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - I am your wallpaper ?

Кейсът за телефон, представен на art-gift.net, представлява идеален подарък за всеки, който желае да обнови визията на своя смартфон с уникален и стилен дизайн. Този продукт е подходящ за подарък за мъж, подарък за син, подарък за брат, подарък за приятел, и може да бъде избран като подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв конкретен повод.

Един от основните атрактивни аспекти на този кейс е неговият страхотен дизайн. С многообразието от мотиви и стилове, представени на сайта, ще намерите нещо, което точно отразява вашите предпочитания и личен стил. Дизайните са разнообразни и могат да бъдат избрани спрямо индивидуалните интереси и хобита на човека, на когото е предназначен подаръкът.

Също така, стойностният аспект на този кейс не е само във визуалния дизайн. Той предоставя висококачествена защита на вашия смартфон от счупване и надраскване, благодарение на изработката му от мека пластмаса. Това означава, че вашето устройство е сигурно от ежедневните удари и износвания, като в същото време запазва своята елегантност и стил.

За производството на кейсовете се използва най-новата технология с УВ мастила, което гарантира ярки и наситени цветове на изображенията. Този метод на печат предоставя висока резолюция и детайли, които правят дизайните още по-привлекателни.

Също така, важно е да се отбележи, че всички кейсове са перфектно изработени за желания от вас модел телефон, осигурявайки точно подходящото пасване и достъп до всички бутони и портове на устройството.

Този кейс не е просто аксесоар за телефон, той е начин да изразите своя стил и личност, като същевременно предоставяте важна защита на своя смартфон. Независимо дали търсите подарък за себе си или за близък човек, този продукт от art-gift.net определено заслужава внимание и предоставя уникалност и функционалност в едно.

За кого е подходяща Кейс за телефон - I am your wallpaper ?

Този кейс за телефон е подходящ за всеки, който желае да добави индивидуален и стилен акцент към своя смартфон. Той е идеален подарък за мъже и жени, независимо от възрастта им, и предлага широка гама от дизайни, подходящи за различни вкусове и интереси. Този продукт е перфектен подарък за рожден ден, имен ден, или просто като израз на приятелство и внимание. С висококачествената изработка и защитните функции на кейса, той предоставя не само стил, но и практичност в ежедневната употреба на смартфона. Така че, независимо от повода, този кейс е перфектният аксесоар, който съчетава визия и функционалност.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв