Кейс за телефон - Just smile and walk

Продуктов код keis277
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Just smile and walk . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

4 поръчки за последните 5 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Just smile and walk . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Just smile and walk ?

Кейсът за телефон "Just Smile and Walk" от онлайн магазин ArtGift е стилен и красив аксесоар, който не само предпазва вашето устройство, но и добавя уникалност и индивидуалност към него. С невероятния си дизайн този кейс няма да остане незабелязан и ще направи впечатление на хората около вас.

Един от ключовите атрибути на този кейс е възможността за персонализация, която ви позволява да изберете точния модел на вашия телефон. Този аспект прави кейса идеален подарък за ваша приятелка, подарък за сестра, подарък за дъщеря , независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод.

Изработен от мека пластмаса, кейсът обгръща телефона ви, предпазвайки го от счупване и надраскване. Материалът не само го предпазва, но и му добавя стил и елегантност.

Този кейс се отличава с пълноцветно напечатано изображение, което е изработено с най-новата технология на печат с УВ мастила. Този процес не само гарантира висококачествено изображение, но и осигурява ярки цветове и детайли, които правят кейса още по-впечатляващ.

Важно е също така, че кейсовете на ArtGift осигуряват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да ограничават функционалността му.

С този кейс не само ще предпазите вашия телефон, но и ще добавите стил и индивидуалност към него. ArtGift предлага най-доброто в качество и дизайн, което го прави идеален избор за вас или за приятел.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Just smile and walk ?

Кейсът за телефон "Just Smile and Walk" от ArtGift е подходящ за всеки, който желае да предпази своя смартфон със стил и елегантност. Той е идеален подарък за жени от всички възрасти - за вашата сестра, дъщеря, приятелка или жена, като може да бъде предоставен както за рожден ден, имен ден, така и без конкретен повод. Този кейс съчетава функционалността на защитна обвивка с индивидуален дизайн, който привлича вниманието. Благодарение на възможността за персонализация, той е съвместим с различни модели телефони, което го прави подходящ за широка аудитория.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.


 
Цена:
22 00 лв