Кейс за телефон - Life is short live it

Продуктов код keis20
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Рози . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 6 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Петя Михайлова

Изработката на календарите е повече от перфектна!!! Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Life is short live it. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Life is short live it ?

Кейсът за телефон "Life is Short, Live It" от онлайн магазин ArtGift е истински символ на стил и индивидуалност. Този кейс е създаден с огромно внимание към детайлите и предлага персонализирана защита и елегантен външен вид за вашия телефон.

Самият кейс е изработен от мека, но здрава пластмаса, която е идеална за защита на вашия телефон от счупване и надраскване. Той обгръща устройството ви като втора кожа, предпазвайки го от всякакви повреди и давайки възможност за продължителна употреба.

Но този кейс не предлага само защита - той е и израз на вашата индивидуалност и стил. Със своята изключителна визия, декориран със съобщението "Life is Short, Live It," този кейс представлява истинска изява на вашия вкус и личен стил. Не само това, но този кейс може да бъде изработен специално за модела на вашия телефон, осигурявайки перфектно прилягане и достъп до всички бутони и портове.

Този кейс е също така идеален подарък за специални хора във вашия живот - подарък за жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря или подарък за приятел. Той може да бъде подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата признателност и любов.

Изработен с най-новата технология за печат с УВ мастила, изображението върху кейса е ярко и живо, запазвайки своята привлекателност дълго време.

Защитете и оформете вашия телефон с този красив, стилен и свеж кейс от онлайн магазин ArtGift. Направете вашия избор и подчертайте своята индивидуалност с този елегантен аксесоар.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Life is short live it ?

Кейсът за телефон "Life is Short, Live It" от ArtGift е подходящ за всички, които ценят стил, индивидуалност и защита на своя телефон. Той е идеален подарък за жени, сестри, дъщери и приятелки, които обичат да изразяват своята личност чрез аксесоари. Също така, този кейс е перфектен за всички, които искат да запазят своя телефон с безупречен външен вид, предпазвайки го от повреди и надрасквания. Благодарение на възможността за персонализация, кейсът може да се адаптира към различни модели телефони, правейки го подходящ за разнообразни потребители.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв