Кейс за телефон - Never the less , she Persisted

Код keis123
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон  Never the less , she Persisted . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 10 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Never the less , she Persisted. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Never the less , she Persisted ?

Кейсът за телефон от ArtGift е не само страхотно допълнение към вашия смартфон, но и чудесен начин да му придадете свеж и индивидуален стил. Този конкретен дизайн, с надпис "Nevertheless, she persisted", излъчва сила и настойчивост, които са вдъхновяващи за всички жени, които се стремят към постижения и преодоляват предизвикателства.

Един от ключовите аспекти на тези кейсове е тяхната персонализация. Те се изработват специално за вашия конкретен модел телефон, което гарантира идеално прилепване и защита. Това ги прави чудесен подарък за вашата жена, дъщеря, сестра или приятелка. Независимо от техния стил и предпочитания, има огромно разнообразие от дизайни и изображения, които могат да бъдат избрани, за да отразят личността и интересите на получателя.

Кейсовете се изработват от мека и издръжлива пластмаса, която обгръща телефона и го предпазва от счупване и надраскване. Тяхната висококачествена изработка ги прави устойчиви на износване и дълготрайни. В същото време, пълноцветният печат, прилаган с най-новата технология на УВ мастила, осигурява ярки и живи цветове, които не избледняват с времето.

Важно е да отбележим, че кейсовете са проектирани така, че да позволяват свободен достъп до всички бутони и портове на телефона, което улеснява употребата и не нарушава функционалността на устройството.

ArtGift предоставя възможност за обновление на вашия телефон, като му добавите не само стил, но и индивидуалност. Техните кейсове са съчетание от високо качество и уникален дизайн, което ги прави перфектен аксесоар за всеки, който цени не само външния вид на своя смартфон, но и неговата защита и стил.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Never the less , she Persisted ?

Кейсовете от ArtGift са подходящи за всички, които искат да обогатят визията на своя телефон и да го защитят със стил. Те представляват отличен подарък за жени, дъщери, сестри и приятелки, показвайки им внимание и грижа. С персонализацията и разнообразието от дизайни, те могат да бъдат съобразени с индивидуалния стил и интереси на всеки получател. Също така, техните качествени материали и издръжливост ги правят подходящи за всеки, който иска да предпази своя телефон от повреди и надрасквания, запазвайки при това елегантен и оригинален външен вид.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв