Кейс за телефон - Running

Код keis158
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Running . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

3 поръчки за последните 9 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Running. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Running ?

Кейсът за телефон от Art-Gift.net представлява не само функционален аксесоар за вашето устройство, но и стилен акцент, който ще подчертае вашата индивидуалност и вкус. Този кейс е направен с оглед на съчетаване на красив, стилен и свеж дизайн, който ще обнови вашия телефон и ще го направи уникален.

Този продукт е перфектен подарък за всеки мъж , подарък за баща, подарък за брат, подарък за приятел, подарък за син или любим човек. Независимо дали търсите идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто искате да изразите своята обич и признателност, този кейс ще бъде отличен избор.

Една от ключовите предимства на този кейс е възможността за персонализация. Той се изработва специално за модела на вашия телефон, така че можете да бъдете сигурни, че ще се побере идеално и ще предостави пълна защита. Меката пластмаса, от която е изработен кейсът, обгръща устройството ви и го предпазва от счупване и надраскване, осигурявайки му дълъг живот.

Но красотата на този кейс не е само в функционалността му. С най-новата технология на печат с УВ мастила, изображението върху него е ярко, пълноцветно и детайлно. Този процес осигурява ярки цветове и устойчивост на избледняване с течение на времето.

Кейсът разполага с достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, така че няма да имате проблеми при използването му. Той е не само стилно допълнение към вашия телефон, но и надежден защитник на вашето устройство.

С Art-Gift.net вие не само ще получите висококачествен кейс за телефон, но и ще добавите индивидуалност и стил към своята ежедневна употреба на устройството.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Running ?

Този кейс за телефон от Art-Gift.net е подходящ за всички, които търсят комбинация от функционалност и стил. Той е идеален за мъже и жени, които искат да подчертаят индивидуалността си чрез стилен аксесоар. За мъжете, този кейс може да бъде перфектен подарък за рожден ден, имен ден или просто като израз на обич. За жените, той представлява стилно допълнение към тяхната визия. С персонализация за конкретния модел телефон, този кейс е подходящ за всички, които искат да защитят своя телефон и да го направят уникален със свеж и красив дизайн.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв