Кейс за телефон - Save me

Код keis33
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Save me . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 7 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Save me. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Save me ?

Кейсът за телефон "Save Me" представлява не само функционален аксесоар за вашето устройство, но и изкуство, което може да промени визията и стила му. Този кейс има уникален дизайн, който ще добави персоналност и индивидуалност на вашия телефон. Всеки кейс се изработва персонално за конкретния ви модел телефон, гарантирайки перфектно прилягане и защита.

Независимо дали сте в търсене на подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел или приятелка, кейсът за телефон "Save Me" е отличен избор. Той може да бъде подарък по всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв конкретен повод. Със своя красив дизайн и възможност за персонализация, той ще впечатли всеки получател.

Изработен е от мека, но устойчива пластмаса, която не само ще обгърне вашия телефон с удобство, но и ще го защити от счупване и надраскване. Този кейс съчетава стил и функционалност в едно.

Също така, кейсът позволява лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да нарушава функционалността му. Няма нужда да го премахвате, за да използвате всички функции на устройството си.

Най-новата технология с УВ мастила се използва за печат на кейсовете, гарантирайки ярки и наситени цветове, които ще останат дълготрайни и непроменени.

С кейса за телефон "Save Me" ще създадете не само моден аксесоар, но и индивидуално изразително изкуство, което отразява вашия стил и личност. Този кейс е съчетание от красота и функционалност, предоставяйки ви възможността да направите вашия телефон уникален и стилен.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Save me ?

Кейсът за телефон "Save Me" е подходящ за всички, които искат да обновят и персонализират своя телефон със стил и уникален дизайн. Той е перфектен подарък за мъже и жени, независимо от възрастта им, като предоставя възможност за индивидуално изразяване и защита на техния устройство. Със своя красив дизайн и възможност за персонализация, този кейс е идеален за подарък по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, юбилей или просто като израз на приятелска или романтична грижа. Той съчетава стил, функционалност и индивидуалност в един аксесоар.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв