Кейс за телефон - Summer

Код keis39
5.00
694

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Summer . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Можете да изберете кейс за телефон от нашата галерия с готови дизайни, или да добавите снимка пред бутона “качи файл” и ние ще отпечатаме вашето изображение. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 6 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Summer. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Можете да изберете кейс за телефон от нашата галерия с готови дизайни, или да добавите снимка пред бутона “качи файл” и ние ще отпечатаме вашето изображение. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Summer ?

Кейсът за телефон, е едно прекрасно и уникално решение, с което можете да оживите и разнообразите визията на вашия телефон. Този кейс носи в себе си озаряващ, весел и свеж дизайн, който ще внесе радост и стил в ежедневието ви.

Един от най-изящните аспекти на този кейс е, че всеки от тях се изработва персонално спрямо модела на вашия телефон. Това го прави идеален подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка, като може да бъде предоставен както по повод рожден ден, подарък за имен ден, така и просто като специален жест на внимание без никакъв повод.

Кейсовете са изработени от мека и гъвкава пластмаса, която обгръща вашия телефон, предоставяйки му надеждна защита срещу счупване и надраскване. В същото време, те позволяват лесен и свободен достъп до всички бутони и портове на устройството ви, без да ограничават функционалността му.

Едно от ключовите предимства на този кейс е възможността да изберете дизайн от галерията с готови мотиви или да качите лична снимка чрез бутона "качи файл". Всяка креативна идея може да се превърне в уникално и персонализирано изображение върху кейса, което ще го направи още по-особен и уникален.

Изработката на кейсовете става с най-новата технология, използвайки УВ мастила, които осигуряват на изображението на кейса наситени цветове и дълготрайност.

С този кейс, вие не само ще предпазите своя телефон, но и ще му придадете индивидуалност и стил, който да се допълва с вашата личност и настроение. Такъв аксесоар е перфектната допълнителна точка към вашето мобилно устройство.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Summer ?

Кейсът за телефон е подходящ за всеки, който желае да придаде своя смартфон индивидуален и уникален стил. Той е идеален за жени, дъщери, сестри и приятелки, като предоставя възможност за персонализация и прави страхотен подарък за рожден ден, имен ден или други специални поводи. Кейсът предлага надеждна защита срещу счупване и надраскване на телефона и е изработен с качествени материали. Той е подходящ за всички възрасти и стилове, като предлага широка гама от дизайни и възможности за персонализация. Така че, ако искате да разнообразите и защитите своя смартфон, този кейс е идеалният избор.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
22 00 лв