Кейс за телефон - Whatever happens

Код keis34
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Whatever happens.Don`t stress . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 8 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Whatever happens. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Whatever happens ?

Този кейс за телефон от https://art-gift.net/ представлява идеалната комбинация от красота, стил и индивидуалност. Всеки от тези кейсове е изработен персонално за вашия желан модел телефон, като предлага елегантно и оригинално решение за всички, които ценят качествената защита и изящния дизайн на своят мобилен компаньон.

С този кейс можете да направите незабравим подарък за специален човек във вашето сърце - независимо дали става въпрос за подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра, подарък за приятелка или друг. Той е подходящ за всякакви поводи за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата грижа и обич.

Изработен от мека пластмаса, този кейс ще обгърне вашия телефон, предпазвайки го от счупване и надраскване. Той съчетава стил със сигурност, а пълноцветното напечатано изображение добавя уникалност и индивидуален вид на вашия телефон.

За да постигне този ефект, използваме най-новата технология с УВ мастила, които предоставят на изображението ярки и наситени цветове. Същевременно, нашите кейсове осигуряват достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, запазвайки пълната функционалност на устройството ви.

С този кейс ще добавите не само стил и индивидуалност на вашия телефон, но и ще го предпазите от всекидневните рискове. Той представлява съвършен начин да съчетаете естетика с практичност и да направите вашия телефон още по-уникален.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Whatever happens ?

Този стилен и персонализиран кейс за телефон е подходящ за всеки, който цени красотата и индивидуалността на своя мобилен устройство. Той е идеален подарък за жена, дъщеря, сестра или приятелка, независимо от повода - рожден ден, имен ден или просто като израз на вашия внимателен жест. Кейсът осигурява отлична защита срещу счупване и надраскване, като същевременно придава уникален вид на телефона, благодарение на ярките и наситени цветове, използвани при печат. Този аксесоар съчетава стил и функционалност, бъдете тя който бъдете, този кейс ще подчертае вашата индивидуалност и стил.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв