Мода Кейсове

Уникални и разнообразни дизайнерски кейсове за телефон от категория мода.Калъфът за телефон предпазва от нараняване, надраскване или замърсяване.
Този страхотен аксесоар за смартфон е чудесно решение за различен и практичен подарък.

Мода Кейсове

Кейс за телефон от категория "Мода"

Бъдете стилни, модерни и уверени с кейс за телефон от категория "Мода". Красивите, модерни и стилни дизайни са прекрасно украшение за смартфона ви. 
Тези калъфи за телефон са специално подбрани и подходящи основно за дамите. 
Кейсът - страхотен аксесоар за телефон, е изработен от висококачествени материали. Изображението на кейса се отпечатва посредством технологията - УВ печат, който се отличава с ярки и наситени цветове. 
Калъфите за телефон от категория мода са красиви и атрактивни дизайнерски модели. Силиконовият гръб за телефон е изключително практичен и ефектен подарък, подходящ за вас или ваша близка приятелка. Едно чудесно решение да разкрасите и предпазите телефона си от наранявания.

Какви са предимствата на калъфа за телефон? 

Калъфите за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с UV- печат. Използваната технология на печат гарантира устойчивост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.
Изключително издръжливи, удобни, гъвкави и леки. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Той пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите.