Протектори

Протектори за телефон от стъкло. Висока и сигурна защита за вашето мобилно устройство.
Разполагаме и с 5D протектори предпазващи на 100% вашият дисплей.

Протектори

Какво е протектор за телефон?

Протекторът е аксесоар за мобилното ви устройство /смартфон/, който осигурява висока защита и предпазва дисплея на телефона ви.
Стъклените протектори са чудесни аксесоари за дисплея на телефона ви. Те защитават и предотвратяват повърхността/дисплея/ на смартфона ви.
Протекторите за телефон са безцветни, изработени от висококачествено закалено стъкло. Новата технология на закалено стъкло предпазва дисплея на телефона от нараняване, надрасквания, удари, прах или счупване на дисплея.
Протекторът за телефон не влияе на качеството и видимостта на дисплея, а го защитава.
Предлагаме протектори за различни марки телефони: iPhone, Samsung, Huawei, Nokia и други. Разполагаме с протектори за смартфон на достъпни цени.  
 

Защо е необходим протекторът за телефон?

Протекторите за телефон са необходими аксесоари, защото ефективно защитават дисплея на мобилното ви устройство. Изключително здрави и устойчиви са на удари, наранявания и надрасквания.
Протекторът за телефон е практичен и защитава дисплея на устройството от механични повреди / ожулване, драскотини, нараняване или удари/. С такъв аксесоар ще чувствате, че телефона ви е правилно защитен.    
Стъклените протектори са с изключително висока защита от надраскване и повреждане на телефона ви при падане. Предпазва и предотвратява от нарушение на дисплея.   
Протекторът за дисплея на телефона ви се поставя изключително лесно и бързо. При поставянето на протектор е необходимо дисплеят на телефона ви да бъде добре почистен, като няма останали дори прашинки. Също така при поставянето не трябва да се прилага сила и натиск.