• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Спорт кейсове

Калъфите за телефон на спортна тема са изключително практични като предпазват смартфона ви. 
В тази категория ще откриете голямо разнообразие от спортни дизайни на тема футбол, тенис, баскетбол, мото спорт и други. Уникален, различен стил за всеки телефон и ефектен подарък за вас или ваш близък.

Спорт кейсове

Защо да изберете кейс за телефон на тема спорт?

Кейсът за телефон е страхотен избор да освежите на телефона си или за подарък на ваш близък. 
Изключително разнообразие от модели дизайнерски кейсове за телефон на различни спортни теми. В тази категория ще откриете тематични и модерни дизайни на тема футбол, баскетбол, тенис, мото спорт и други любими спортове.
Силиконовият калъф за телефон е освен практичен и много ефектен подарък, изразяващ индивидуалност. При поръчка на кейс от категорията - Спорт, ще бъдете различни и ефектни по всяко време със уникален дизайн. 
Също така, може да направите оригинален и личен подарък с персонален кейс. Преобразете мобилното си устройство с нестандартен кейс за телефон със снимка по Ваш или наш дизайн.

Предимства на кейса за телефон

Калъфите за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с отпечатано изображение посредством UV- печат. Използваната технология на печат гарантира устойчивост на цветовете. Печата не се изтрива и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.
Изключително издръжливи, удобни, леки и гъвкави. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Той пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите.