Фрази / Любов

Кейсовете за телефон са силиконови калъфи, който предпазват смартфона ви от нараняване.
Бъдете различни в избора си и направете различен подарък, оригинален и ефектен кейс за телефон от категорията - Фрази/Любов.

Фрази / Любов

Защо да поръчате кейс за телефон от категорията Фрази/Любов?

Кейсовете за телефони, които предлагаме се отличават с индивидуалност, цветни и колоритни дизайни.  
Предлагаме разнообразие от модели с модерни, цветни и красиви надписи. Калъфът за телефон е подходящи избор за подарък или да разкрасите телефона си. 
Силиконовият калъф за телефон с фрази /любов предпазва телефона ви от наранявания, надрасквания и са чудесно украшение за мобилното ви устройство.

Предимства на кейса за телефон

Калъфите за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с отпечатано изображение посредством UV- печат. Използваната технология на печат гарантира устойчивост на цветовете. Печата не се изтрива и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.
Изключително издръжливи, удобни, леки и гъвкави. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Той пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите.