Цветя

Страхотни и разнообразни кейсове за телефон с цветя. Предпазва телефонът ви от надраскване, ожулване или замърсяване на телефона.
Калъфът за телефон е практичен и атрактивен подарък за вас или ваш близък. 

Цветя

Колекция от кейс за телефон / смартфон с цветя

Калъфите за телефон с цветя са едни от най-предпочитаните модели.Силиконовият гръб за телефон /кейс/ е изключително практичен и атрактивен подарък, подходящ за вас или ваш близък. Едно чудесно решение да разкрасите телефона си с практичен и ефектен калъф за телефон.
Предлагаме богато разнообразие от дизайни с цветя - тематични и колоритни. Моделите кейсове за телефон с цветя са свежи, цветни и различни.
Този страхотен аксесоар за телефон - кейсът, е изработен от висококачествени материали. Изображението на кейса се отпечатва посредством технологията - УВ печат, който се отличава с ярки и наситени цветове. 
Калъфите за телефон с цветя предпазват телефона ви от наранявания, надрасквания и са чудесно украшение за мобилното ви устройство. 

Какво представлява кейсът и какви предимства има

Калъфите за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с UV- печат. Изключително издръжливи, удобни, гъвкави и леки. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Телефонът пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите. 

Този страхотен аксесоар за телефон - кейс с флорални мотиви е чудесно решение за защита на мобилното устройство или практичен подарък.