Кейс за телефон - Цветни листа

Код keis18
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Цветни листа . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 8 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Цветни листа. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Цветни листа ?

Кейсът за телефон от art-gift.net представлява идеалния аксесоар, който съчетава красота, свежест и стил, за да защити и украси вашия телефон. Този кейс е персонализиран специално за вашия модел телефон, правейки го още по-особен. Независимо дали искате да го подарите на определена жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря, подарък за приятелка или просто искате да направите приятен жест без конкретен повод, този кейс е идеалният избор.

Изработен от мека и издръжлива пластмаса, кейсът гарантира, че вашият телефон е защитен от счупване и надраскване, запазвайки при това неговата стилна визия. С пълноцветното изображение, което е напечатано върху него с най-новата технология на УВ мастила, кейсът става не само функционален, но и уникален аксесоар, който изразява вашата индивидуалност и стил.

Интелигентният дизайн на кейса осигурява лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да компрометира функционалността му. Този аксесоар не само предоставя защита, но и подчертава естетиката на вашето устройство.

С този кейс за телефон от art-gift.net можете да изразите своята индивидуалност и стил, като същевременно осигурите надеждна защита на вашето устройство. Той е перфектен подарък за всеки повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на приятелска и любовна грижа. Разгледайте разнообразието от дизайни и направете своя избор, за да направите вашето устройство още по-уникатно и стилно.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Цветни листа ?

Кейсът за телефон от art-gift.net е подходящ за всеки, който иска да защити своят телефон със стил. Той е идеален подарък за жени, защото предлага красиви и елегантни дизайни, които могат да се съчетаят с техния стил и личност. Също така е подходящ за сестри, дъщери и приятелки, за да изразите своето внимание и обич към тях. Независимо дали има конкретен повод като рожден ден или имен ден, или сте просто искате да направите нечия ден по-специален, този кейс ще бъде чудесен избор. Той предоставя защита и стил в едно и е подходящ за всеки.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Още продукти
Цена:
22 00 лв