Гравиран ключодържател сърце Избрах теб

Продуктов код kls_km_n3
5.00
794

Двустранно гравиран ключодържател сърце "Избрах теб".
Размери: 42mm х35 mm
Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.
Желаното от вас име може да запишете в полето "Желано име"
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 20 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
20 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �
Допълнителна информация

Гравиран ключодържател сърце "Избрах теб" с име.
Основата е висококачествена пластмаса, а горният слой е метален /върху него се гравира/.
Ключодържателят е двустранно гравиран. Посланието на практика е вечно, тъй като гравирането няма как да се изтрие или заличи.
Запазвайки цялостта на ключодържателя, си гарантирате и запазване на посланието :)

Какво представлява Гравиран ключодържател сърце Избрах теб ?

Този гравиран ключодържател сърце "Избрах теб", обещава да бъде нежен и вдъхновяващ аксесоар, който може да бъде подарен на вашата половинка с много любов. С този уникален ключодържател можете да изразите своите чувства и да направите специален подарък за мъжа или подарък за жената в живота си, било то като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина или дори без конкретен повод.

Сърцето на ключодържателя носи нежно послание, което ще докосне сърцето на получателя. Съобщението може да бъде персонализирано с името на вашата половинка или със специално послание, което искате да споделите. Гравирането се извършва с издълбаване на повърхностния слой на метала, което гарантира, че надписът ще бъде вечен и не може да бъде изтрит.

Този красив ключодържател сърце е не само стилен аксесоар, но и символ на вашата специална връзка. С него можете да споделите своята обич и признание, правейки моментите по-специални и запомнящи се. Независимо дали сте на път или сте заедно у дома, този ключодържател ще напомня на вашия партньор за вашия общ път и специалните моменти, които споделяте.

Не пропускайте възможността да изразите своите чувства и да направите подарък, който ще остане в сърцата на вас и на вашата половинка завинаги. Този гравиран ключодържател сърце е изискан и личен подарък, който носи със себе си специалното послание на вашата обич и връзка.

За кого е подходящ Гравиран ключодържател сърце Избрах теб ?

Този гравиран ключодържател със сърце е подходящ за всички, които искат да изразят своите чувства и обич. Той е перфектен подарък за мъже и жени, за вашия специален човек, независимо от повода - рожден ден, имен ден, свети валентин или годишнина. Сърцето с нежното послание прави този аксесоар подходящ за влюбени, семейства и близки приятели. Той не само представлява стилен аксесоар, но и символизира обичта и връзката между двама души. С гравирания надпис, който никога не изчезва, този ключодържател става специална част от спомените и емоциите на всеки, който го получи.

ИЗБРАХ ТЕБ
И ще избирам теб
отново и отново.
Без пауза, без съмнение.
Моят избор си ти,
АЛБЕНА.

*ИМЕТО СЕ ПРОМЕНЯ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ
Желаното от вас име може да запишете в полето "Желано име"

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
20 00 лв