Гравиран ключодържател Сърце Мила сестричке

Продуктов код kls_n8
5.00
794

Двустранен, лазерно Гравиран ключодържател Сърце “Мила сестричке”
Размери: 42mm х35 mm
Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни .
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 9 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
20 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Ключодържател “Мила сестричке” във формата на сърце.
Основата е висококачествена пластмаса, а горният слой е метален /върху него се гравира/. Прецизно гравиран с фабер лазер.

Какво представлява Гравиран ключодържател Сърце Мила сестричке ?

Гравираният ключодържател сърце е един прекрасен аксесоар, който не само ще впечатли с визуалната си привлекателност, но и с трогателното послание, което носи в себе си. Този изискан ключодържател е идеалният подарък за вашата сестра, който изразява силната връзка между вас и й напомня за вашата връзка между брат и сестра.

Формата " сърце", придава моментна емоционална стойност на този аксесоар. Той не е просто предмет - той е символ на обич, подкрепа и свързаност. Със своите изящни извивки и качественото изработване, ключодържателят привлича вниманието и оставя незабравимо впечатлението за дълго време.

Но истинската магия се крие в гравираното послание. Вашето специално съобщение към вашата сестра е изработено с изключителна прецизност и внимание към детайлите. Гравирането, извършено с техниката на издълбаване, премахва повърхностния слой на метала, правейки текста вечен и невъзможен за изтриване. Това гарантира, че вашето послание ще остане трайно и ще събужда специални чувства при вашия получател всеки път, когато го види.

Този ключодържател не е просто подарък. Той е израз на обич, близост и специална връзка между брат и сестра. Подарете го за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв повод, за да изразите своето силно чувство към вашата сестра и да я зарадвате с този невероятен аксесоар.

За кого е подходящ Гравиран ключодържател Сърце Мила сестричке ?

Този гравиран ключодържател със сърце е подходящ за всички, които желаят да изразят обич и близост към своята сестра. Той е идеален подарък за роднини, приятели и всеки, който цени трайния символ на семейните връзки. Независимо от повода - рожден ден, имен ден, празник или без повод, този ключодържател предава специалното послание и стойност на вашата връзка. Бъдете сигурни, че този изящен аксесоар ще бъде приет с радост и ще остави незабравим впечатлението на всеки, който го получи.

Мила сестричке,
Запомни това:

Най-здравата връзка е тази,
между БРАТ И СЕСТРА.
Без раздели и разбити сърца.
Вместо това:
безгранична любов.
постоянна грижа,
вечна лоялност
и сладки, невинни 
кавги.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
20 00 лв