Гравиран ключодържател Сърце - На Моята Дъщеря

Код kls_mom-15
5.00
802

Двустранен, лазерно гравиран ключодържател с послание: На Моята Дъщеря
Размери- 42х35 mm
Гравирането е двустранно, текстът е еднакъв от двете страни.
Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за син
Ключодържател за съпруг
Ключодържател за баща
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 11 часа
Послание от
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява Гравиран ключодържател Сърце - На Моята Дъщеря ?

Този ключодържател е символ на безкрайната обич към вашата дъщеря. С изчистен дизайн и невероятна изработка във формата на сърце, той представлява перфектния начин да изразиш своите чувства. Гравирането, извършено с издълбаване на метала, прави посланието вечно.

Този ключодържател може да бъде персонализиран със съобщение от мама, татко или и двамата родители. Това го прави уникален и специален подарък, който ще напомня на вашата дъщеря за вашата специална връзка всеки ден.

Независимо дали ще е подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без конкретен повод, този ключодържател носи в себе си послание на нежност и обич. Той е с изискан дизайн и стил, които го правят не само практичен аксесоар, но и изящен бижутерски елемент.

Този подарък е начин да покажете на вашата дъщеря, колко много я обичате и цените. С този ключодържател тя ще носи не само елегантен аксесоар, но и вечно напомняне за връзката ви, която никога не изчезва.

За кого е подходящ Гравиран ключодържател Сърце - На Моята Дъщеря ?

Този ключодържател със сърце е подходящ за всеки, който иска да изрази своята обич и благодарност към дъщеря си. Той е идеален подарък за мама или татко, които искат да направят специален жест към своето дете. С персонализираното гравиране, този ключодържател става уникален и значим подарък за рожден ден, имен ден или дори като жест на нежност и обич без конкретен повод. Той предоставя възможност за изразяване на емоции и създаване на специален момент, който ще бъде запазен завинаги.

На моята дъщеря
Обещавам ти винаги да съм: 
Пред теб, за да те окуражавам!
Зад теб, за да те паза!
До теб, за да не си сама!
Обичам те!
Мама

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв