Катинарче със снимка с форма на кръг

Код kls_116944
5.00
796

Катинарче със снимка с форма на кръг
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на полето за снимка: 4х4см.
Размер на целия катинар: 4х8см.
Размерът на ключето е 4,5х1,5см
Изпраща към вас в транспортна кутийка

2 поръчки за последните 12 часа
Добави снимка тук
Цена:
24 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Много интересен аксесоар, който може да персонализирате за вашият любим човек. Всички знаем за мостовете на влюбените, на които много двойки оставят своето катинарче с инициали, за да "заключат" своята любов на това романтично място.  С този интересен катинар може и вие да направите своя "любовен ритуал" с вашата половинка. Освен място на гърба за вашите имена или инициали, на лицето на катинарчето се отпечатва ваша любима снимка.
Ако желаете да гравираме вашите имена или послание, отблежете го в полето "Гравиране".

Какво представлява Катинарче със снимка с форма на кръг ?

Ключодържателят с форма на кръг, който можете да намерите на уебсайта art-gift.net, е един красив аксесоар, който съчетава елегантен дизайн с персонален творчески подход. Този ключодържател представлява прекрасен подарък, който можете да подарите на любим човек по всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или просто без повод, за да изразите своята обич и внимание.

Същността на този ключодържател е възможността да персонализирате го със снимка по ваш избор. Процесът на създаване на този уникален подарък включва използването на Фотореалистичен сублимационен печат, който е специална техника за печат. С нея, вашата избрана снимка се трансферира върху ключодържателя с изключително висока резолюция и детайлност.

Технологията на сублимационния печат гарантира, че цветовете на изображението ще бъдат наситени и ярки, което прави ключодържателя още по-изящен. Този подарък е подходящ както за мъже, така и подарък за жени, и може да бъде предназначен подарък за баща, подарък за майка, подарък за любим човек или любима.

Ключодържателят с кръгла форма не само ще помогне на получателят да си организира ключовете, но и ще му напомня за специалния момент и връзката между вас, всеки път когато го използва.

Този аксесоар е практичен, стилен и напълно уникален благодарение на възможността за персонализация. Поръчайте го сега и създайте незабравим подарък, който ще бъде ценен за дълги години напред.

За кого е подходящ Катинарче със снимка с форма на кръг ?

Ключодържателят с форма на кръг, персонализиран със снимка, е подходящ подарък за всеки, който цени уникалността и специалния жест. Той е идеален за рождени дни, именни дни, Свети Валентин или като безповоден сюрприз за близки и обичани хора. За мъже и жени, този ключодържател предоставя стил и практичност. За бащи и майки, тоя персонализиран аксесоар е възможност да се изрази обич и благодарност. Всъщност, този ключодържател е подходящ за всеки, който иска да направи впечатление и да подари нещо уникално и значимо.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
24 00 лв