Ключодържател Всяка мисъл е за теб

Код kls_n1_93395
5.00
796

Метален, гравиран ключодържател с послание за любим човек.
Размери: 
Размер на плочката + ринга: 76х35мм
Размер на плочката без ринг: 57x35мм
Размер на полето за гравиране: 28х19мм
*Гравирането е едностранно.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 5 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален ключодържател в правоъгълна форма. Ключодържателят е в графитен цвят, с поле за гравиране в тъмен цвят (огледален).
Едностранно гравиран с послание за любим. Изпраща се в картонена кутия.

Какво представлява Ключодържател На моя любим ?

Този елегантен метален ключодържател е перфектният аксесоар за всеки, който иска да носи малка доза вдъхновение със себе си всеки ден. С красив надпис, който гласи: "Всяка стъпка, която правя, всяка мисъл, която имам, е за теб!", този ключодържател не само ще държи ключовете ви сигурно, но и ще ви напомня за важните хора в живота ви. Изработен от висококачествен метал, ключодържателят е здрав и устойчив на износване. Компактният му дизайн и стилен външен вид го правят идеален подарък за любим човек. Независимо дали е за лична употреба или като символичен жест към близък, този ключодържател ще донесе усмивка и топли емоции всеки път, когато го видите.

За кого е подходящ Ключодържателят?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който иска да изрази своите чувства и обич. Той е идеален за подарък на съпруга, приятел, приятелка, родител, или всеки, кого обичате и сте близки с него. Той е перфектен за специални събития като рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годеж, сватба или просто като жест на нежност и внимание без никакъв повод. Този ключодържател става симбол на връзката и обичта, която споделяте с този специален човек.
*Гравирането е едностранно. 
*Възможно е двустранно гравиране или гравиране на ваш текст, необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв