Ключодържател На моя син - Не забравяй

Продуктов код kls_lubim-metal-02-1
5.00
794

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО 

Едностранен, метален,  лазерно гравиран ключодържател с послание На моя син - Не забравяй. 
Размер на плочката : 3 х 5,5см.
Размер на плочката + ринга: 3 х 9см.
Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за дъщеря
Ключодържател с послание На моя син - Не забравяй. 
Продуктът се предлага само с описания текст и послание : от мама или от татко.

5 поръчки за последните 7 часа
Отстъпка: - 10.00%
20 00 лв
18 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Едностранен, метален,  лазерно гравиран ключодържател с послание: НА МОЯ СИН Искам да повярваш дълбоко в сърцето си, че си способен да постигнеш всичко! Продължавай да се учиш, да се бориш и винаги върви напред. Аз не мога да обещая да бъда тук до края на живота ти, но мога да обещая да те обичам до края на моя живот! Обичам те: / текст по ваш избор /

Какво представлява Ключодържател На моя син - Не забравяй ?

Ключодържателят "Ключодържател на моя син - не забравяй" е изключително елегантен аксесоар, който не само ще задоволи всеки вкус за стил и естетика, но и ще изрази вашата безкрайна обич и грижа към вашия син. Този уникален ключодържател може да бъде перфектният подарък за син във всеки специален момент - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата безусловна любов.

Ключодържателят се отличава със своята внимателно изработена изящност и изисканост. Той е създаден от висококачествен метал и включва специален процес на гравиране на текста. Гравирането не е просто печат върху повърхността, а отнема метален слой, като резултатът надписът да стане вечен и устойчив на изтриване. Това предоставя на ключодържателя изискан и издръжлив завършек, който ще продължи да впечатлява и вдъхновява дълго време.

Ключодържателя "На Моя син - не забравяй" излъчва емоционалност и топлина, като напомня на вашия син колко много значи във вашия живот. Този ключодържател става не само прекрасен аксесоар за всеки ден, но и символ на връзката между вас двамата.

Този ключодържател е идеалният подарък за всеки син, който цени красотата на красивото послание и обичта на своите родители. Независимо дали е специален повод или просто желание да изразите своята обич и грижа, този аксесоар е изборът, който ще направи вашия син щастлив и специален.

За кого е подходящ Ключодържател На моя син - Не забравяй ?

Този ключодържател е идеален подарък за всеки родител, който желае да изрази своята неизмерима обич и грижа към сина си. С подаряването му по повод рожден ден, имен ден или просто без специален повод, можете да подчертаете връзката и връзката си със сърцераздирателен символ на вечността. Този аксесоар не само е изключително стилен, но и носи със себе си силно сърдечно послание, което няма да остане незабелязано от вашето дете.

–На моя син–
Искам да повярваш дълбоко в сърцето си,
че си способен да постигнеш всичко! 
Продължавай да се учиш, да се бориш и
винаги върви напред.
Аз не мога да обещая да бъда тук до края на живота ти,
но мога да обещая да те обичам до края на моя живот!
Обичам те

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Отстъпка: - 10.00%
20 00 лв
18 00 лв