Ключодържател сърце На дъщеря ми... с име

Продуктов код kls_lm-01
5.00
794

Ключодържател под формата на сърце с послание за дъщеря и ваше име
Размери: 42mm х35 mm
Двустранно е гравиран. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни .
Желаното от вас име може да запишете в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за син
Ключодържател за съпруг
Ключодържател за баща
Ключодържател за майка

5 поръчки за последните 19 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
20 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!
Допълнителна информация

Двустранно гравиран ключодържател във формата на сърце с послание "На дъщеря ми..." и ваше име
Ключодържателят е изработен от висококачествена пластмаса и метал. Основата е пластмаса в червен цвят, а горният слой е метален (върху него се гравира)
Гравираното послание, няма да се изтрие или заличи, на практика е вечно.
 

Какво представлява Ключодържател сърце На дъщеря ми... с име ?

Този красив и стилен ключодържател във формата на сърце е идеалният аксесоар, с който можете да изразите безкрайната си обич и признание към вашата дъщеря. Той е не просто ключодържател, а символ на специалната връзка, която споделяте с нея. Този уникален подарък е създаден с мисълта за моментите, в които искате да й напомните колко е значима и важна за вас.

Един от най-изключителните аспекти на този ключодържател е възможността за персонализация. Можете да изберете името на вашата дъщеря или друг текст, който искате да бъде въведен, и този надпис ще бъде изработен с невероятна прецизност и внимание към детайлите. Това гарантира, че ключодържателят няма да бъде просто предмет, а наистина уникален и персонален подарък.

Този ключодържател не е просто стилно украшение, но и практичен аксесоар, който дъщерята ви може да използва всеки ден. Той ще й напомня за връзката ви и нежността, с която я гледате. Независимо дали сте го избрали като подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод, този ключодържател носи в себе си специалното послание на родителска обич.

Но това, което прави този ключодържател наистина уникален, е начина, по който е гравиран. Гравирането не просто отпечатва на надписа, на повърхността, на метала, а го издълбава, правейки го вечен и неизтриваем. Това е символ на неизменимата връзка и любов, която споделяте с вашата дъщеря.

Изработен с изключително внимание към детайлите и високо качество, този ключодържател не само ще зарадва вашата дъщеря, но и ще й напомни за вашата непрекъсната подкрепа и обич. Това е подарък, който остава в сърцата на хората и вечно съхранява спомените и емоциите, свързани с него.

За кого е подходящ Ключодържател сърце На дъщеря ми... с име ?

Този уникален гравиран ключодържател във формата на сърце е подходящ за подарък за всяка дъщеря, която заслужава специално внимание и обич. Независимо дали идва в деня на нейния рожден ден, имен ден или просто като жест на нежност без конкретен повод, ключодържателят изразява безкрайната връзка и гордост на родителите към тяхната дъщеря. Той е подходящ за всички възрасти и стилове, като същевременно предоставя практичност и символизъм, които го правят уникален и ценен подарък.

Текст:
– Стефи –
Винаги помни това:
Обичам те!
Винаги ще бъда до теб, щете
обичам и подкрепям.
Ти винаги ще бъдеш моето
малко момиче.
Обичам те
Мама

❤️


*Ключодържателят се изработва с желано от вас име.
Името може да запишете в полето "Желано име"

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
20 00 лв