Персонализиран ключодържател - Уникален Подарък със Снимки | Ключодържатели

Ключодържател със снимка - Въртящ се квадрат

Продуктов код kls_116947
5.00
794

Двустранен ключодържател с елипсовидна форма и място за две ваши снимки.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3.1х4.8см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3.1х8.2см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

5 поръчки за последните 24 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Двустранен метален ключодърател с овална форма. В средната част има метална плочка, под формата на квадрат, която се върти. Възможно е позициониране на снимка и от двете страни на този въртящ се квадрат. При ваше желание ключодъръжателят може да се изработи с една или две ваши снимки / може снимката да е една и съща и от двете страни или да бъде различна от всяка страна/.
Няма специални изисквания за вида на снимкат, но молим да имате предвид, че е необходимо изрязване на снимката до формата на квадрат, с което е възможно да се изреже от вашата снимка, ако тя е с правоъгълна форма. В случай на такова изрязване, се стремим да се изреже предимно от фонът, за да се запазят максимално образите на снимката.
*Възможно е гравирането на много кратък текст или име.

Какво представлява Ключодържател със снимка - Въртящ се квадрат ?

Този ключодържател представлява един стилен и персонализиран аксесоар, който може да направи впечатление и да зарадва вашите близки. С него имате възможността да добавите две от вашите най-любими снимки и дори лично послание, което го прави истински уникален и специален подарък.

Дизайнът на ключодържателя е във форма на въртящ се квадрат, който придава на аксесоара елегантен и съвременен вид. Този стил го прави подходящ както подарък за мъж, така и подарък за жена, и може да бъде носен с гордост и удоволствие.

Снимките, които можете да добавите към ключодържателя, се изработват, чрез Фотореалистичен сублимационен печат, който осигурява ярки и наситени цветове. Този вид печат гарантира, че вашите снимки ще бъдат представени с висока степен на реализъм и детайлност.

Освен снимките, имате възможност да добавите лично послание или пожелание към получателя на подаръка. Това придава още по-лично и индивидуално значение на аксесоара.

Този ключодържател е подходящ за разнообразни поводи - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или подарък за годишнина, но също така може да бъде подарък и без конкретен повод, просто като израз на вашия обич и внимание към близките ви хора.

В крайна сметка, този ключодържател се явява не просто аксесоар, а истинска памет и символ на връзката ви със специалния човек, който ще го получи. Неговата красота и индивидуалност го правят изключително ценен и значим подарък.

За кого е подходящ Ключодържател със снимка - Въртящ се квадрат ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който цени персонализирани и стилни аксесоари. Той може да бъде подарък за мъже и жени, независимо от възрастта им. Идеален е за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина или просто като израз на обич и внимание към близкия ви човек. Този подарък съчетава красотата на персонализираните снимки с функционалността на ключодържателя и е перфектен начин да изненадате и зарадвате специален човек в живота ви.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв