Ключодържател със снимка - капка

Код kls_116431-1
5.00
802

Ключодържател с ваша снимка с формата на капка.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 2,5х5см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 2,5х8,5см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

5 поръчки за последните 24 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Ключодържател с много нестандарна и интересна форма, подходящ за всяка специлна изненадата. Изработва се с изпратена от вас снимка, като препоръчваме около образите на снимката да има оставен свободен фон, от който да изрежем при позициониране на снимката в нужното овално поле.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира". 

Какво представлява Ключодържател със снимка - капка ?

Този ключодържател във формата на капка е един чудесен и стилен подарък, който може да зарадва вашите любими хора. Той се изработва със снимка по ваш избор, чрез техниката на Фотореалистичен сублимационен печат. Тази специална техника за печат позволява да се прехвърля вашата снимка на избрания артикул с изключителна прецизност и качество.

Сублимационният печат се отличава с наситени, ярки цветове и дълготрайност на изображението. Технологията е подходяща за артикули, предназначени специално за този вид печат, като този стилен ключодържател.

Освен това, имате възможност да персонализирате ключодържателя още повече, като добавите гравиран текст по ваш избор на гърба му. Това го прави чудесен подарък за мъж или подарък за жена, подарък за любим човек, подарък за сестра, подарък за брат, подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа, подарък за годишнина или дори без никакъв повод.

За кого е подходящ Ключодържател със снимка - капка ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който цени персонализирани и стилни подаръци. Той е идеален за вашите близки и обичани хора, независимо дали става въпрос за мъже, жени, сестри, братя или приятели. Този подарък е прекрасен избор за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, Коледа или годишнина. С него можете да изразите своите чувства и специалността на връзката си, добавяйки до 100 думи текст, които да направят подаръка още по-значим и запомнящ се.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв