Ключодържател със снимка - сърце с кристали

Продуктов код kls_116438-2
5.00
681

Ключодържател с ваша снимка с формата на сърце
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3,5х3,5см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3,5х6,8см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
18 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤?

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка ?

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!
Допълнителна информация

Метален ключодържател със снимка под формата на сърце. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на сърце се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
Красивите детайли на ключодържателя го правят един изключително красив аксесоар, а в комбинация с вашата любима снимка, със сигурност ще се превърне в най-хубавия подарък.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира". Гравирането на гърба се доплаща +8лв.

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 3,5х3,5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.
Полето за снимка на ключодържателя е с размер 2,1х2,1см.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима или съпруг, за дъщеря, син, за приятелка, за брат или сестра, за всеки близък и специален за час човек. Направете дори обикновените дни специални, за вашите любими хора. Покажете им своята любов и признателност с този нежен аксесоар, който да носят винаги близо до себе си.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
18 00 лв