Персонализиран ключодържател със сърце и снимка - Идеален подарък за специални моменти | Ключодържатели

Ключодържател със снимка - сърце с кристали

Продуктов код kls_116438-2
5.00
794

Ключодържател с ваша снимка с формата на сърце
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3,5х3,5см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3,5х6,8см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

5 поръчки за последните 10 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!
Допълнителна информация

Метален ключодържател със снимка под формата на сърце. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на сърце се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
Красивите детайли на ключодържателя го правят един изключително красив аксесоар, а в комбинация с вашата любима снимка, със сигурност ще се превърне в най-хубавия подарък.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира".

Какво представлява Ключодържател със снимка - сърце с кристали ?

Този красив и стилен ключодържател е перфектният аксесоар, с който да зарадвате вашите любими хора. Той е индивидуално изработен със снимка по ваш избор и предоставя възможност за гравиране на гърба с желан от вас текст.

Изображението на сърце с кристали е изработено със специалната техника на Фотореалистичен сублимационен печат. Тази техника позволява трансферирането на вашата снимка върху ключодържателя с изключителна детайлност и качество. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове, които ще направят вашия подарък още по-специален.

Този ключодържател е подходящ подарък за всеки мъж, подарък за жена, подарък за съпруг, подарък за майка, подарък за баща, подарък за любим или любима. Той е идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина или просто като жест на обич и внимание към някого специален във вашия живот..

За кого е подходящ Ключодържател със снимка - сърце с кристали ?

Този ключодържател е идеален подарък за всички, които искате да зарадвате и направите специални в моменти като рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина или без никакъв повод. Той е подходящ както за мъже, така и за жени, за съпрузи, родители и близки приятели. Със своята персонализация и уникалност, този ключодържател е знак на внимание и обич към специалните хора във вашия живот, идеален за изразяване на чувства и емоции.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв