Ключодържател със снимка с форма сърце

Продуктов код kls_116958-1
5.00
681

Ключодържател с ваша снимка с форма сърце изработен от MDF.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3,5х5см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка.
 

файл за печат
Цена:
16 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Мнения от клиенти

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам ???

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви ?

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам ?

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Красив едностранен ключодържател от MDF материал под формата на сърце. Възможна е изработка със снимка само от едната страна, на гърба на ключодържателя се вижда естествения материал. Изключително лек и удобен ключодържател, които със сигурност няма да прави връзката с ключове по-тежка. А получателят на този прекрасен подарък, със сигурност ще се усмихва всеки път, щом види вашата любима снимка, отпечатана на ключодържателя. Препоръчваме снимката ви да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на сърце се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
 

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 3,5х5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.

Какво представлява MDF материалът?

MDF е луксозен дървен материал, произведен по метода на сухо пресоване на дребни дървесни частици. След обработка на дървото полученият MDF материал се превръща в по-здрав и по-плътен и това позволява той да бъде използван за изработка на артикули с различна форма и за различно приложение.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за вашата половинка по повод Свети Валентин, годишнина, друг специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима, съпруга, съпруг, мъж, жена. Но също така може и да бъде подарък за всеки близък за вас човек, на когото искате да кажете колко много го обичате и цените. 

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
16 00 лв