Ключодържател със снимка с форма сърце

Продуктов код kls_116958-1
5.00
778

Ключодържател с ваша снимка с форма сърце изработен от MDF.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3,5х5см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка.
 

5 поръчки за последните 24 часа
Добави снимка тук
Цена:
19 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Фатме

Много съм доволна!

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Antoniq Dikova

Страхотни тениски ,бързо и точно обслужване!!!
Допълнителна информация

Красив едностранен ключодържател от MDF материал под формата на сърце. Възможна е изработка със снимка само от едната страна, на гърба на ключодържателя се вижда естествения материал. Изключително лек и удобен ключодържател, които със сигурност няма да прави връзката с ключове по-тежка. А получателят на този прекрасен подарък, със сигурност ще се усмихва всеки път, щом види вашата любима снимка, отпечатана на ключодържателя. Препоръчваме снимката ви да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на сърце се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
 

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 3,5х5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.

Какво представлява MDF материалът?

MDF е луксозен дървен материал, произведен по метода на сухо пресоване на дребни дървесни частици. След обработка на дървото полученият MDF материал се превръща в по-здрав и по-плътен и това позволява той да бъде използван за изработка на артикули с различна форма и за различно приложение.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за вашата половинка по повод Свети Валентин, годишнина, друг специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима, съпруга, съпруг, мъж, жена. Но също така може и да бъде подарък за всеки близък за вас човек, на когото искате да кажете колко много го обичате и цените. 

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
19 00 лв