Ключодържател със снимка - форма квадрат | Ключодържатели

Ключодържател със снимка - форма квадрат

Продуктов код kls_MDF-01
5.00
778

Ключодържател с ваша снимка с квадратна форма, изработен от MDF.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 5х5см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка.

5 поръчки за последните 13 часа
Добави снимка тук
Цена:
19 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гергана Стоянова

Препоръчвам силно. Бързи, коректни, съобразителни и много отзивчиви. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Бих поръчала отново! ❤️

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Оригинална идея за подарък за любимите ви хора - ключодържател, изработен от MDF материал под формата на кръг. Изработва се с ваша снимка. Ключодържателят е едностранен и не е възможно да се постави втора снимка или текста на гърба му. В единия ъгъл на ключодържателя има перфорация, в която се поставя халкичката за закачане. Молим да предвидите на снимката, която изпращате, да няма лица или важни обекти в тази област, за да не се изрежат от изображението. Самият материал е много лек и няма да утежни допълнително вашите ключиве. Технологията на печат гарантира изключителна дълготрайност на напечатаното изображение.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, го прави освен красив и изключително удобен аксесоар.

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 5х5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.

Какво представлява MDF материалът?

MDF е луксозен дървен материал, произведен по метода на сухо пресоване на дребни дървесни частици. След обработка на дървото полученият MDF материал се превръща в по-здрав и по-плътен и това позволява той да бъде използван за изработка на артикули с различна форма и за различно приложение.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за  Рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята, дъщеря, син, за приятелка, за брат или сестра, за баба и дядо или за всеки близък и специален за час човек. Този ключодържател е един прекрасен начин да покажете на любимите си хора колко важни са те за вас.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
19 00 лв