Ключодържател със снимка форма ключ

Код kls_ID316
5.00
802

Ключодържател с ваша снимка под формата на ключ.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на ключодържателя: 6.5х3см.
Размерът на полето за снимка е 3х3см.
Размерът ключодържатели + частта за ключовете /халкичката/ е 3х9.5см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

2 поръчки за последните 24 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Представяме ви този изключително интересен и практичен ключодържател с ваша снимка. Ще попитате "Защо практичен?" ... Е, нека ви издадем една малка тайна. Освен изключително красив аксесоар, с възможност за отпечатване на ваша снимка и гравиране на послание...Това е и поставка за вашия телефон. Трябва само да завъртите телефона си на страни, да вкарате единия край в отвора на ключодържателя и готово. Телефонът ви ще бъде поставен удобно, за да гледате видео, да четете или да проведете видео разговор.
 Технологията на печат позволява изключителна насителност на цветовете и фотореалистично качество. Освен това ви даваме гаранция за дълготрайността на печата. Със сигурност вашата любима снимка, ще краси този прекрасен аксесоар много дълго време. А, за да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"

Какво представлява Ключодържател със снимка форма ключ ?

Този красив ключодържател се отличава с невероятен дизайн и предлага уникален начин да запазите специалните си моменти или любима снимка близо до сърцето си. Той е не само аксесоар, но и персонализиран подарък, създаден специално за вас или за тези, които обичате.

Изработката на този ключодържател включва техниката на Фотореалистичен сублимационен печат, която осигурява ярки и наситени цветове на изображението. Този метод на печат предоставя възможността да се трансферира вашата избрана снимка или дизайн върху ключодържателя по изключително качествен и прецизен начин. Технологията на сублимацията се използва само за артикули, специално предназначени за този вид печат, което гарантира високото качество и дълготрайност на изображението.

Този ключодържател с вашата снимка е под формата на ключ, което го прави не само практичен, но и символичен. Можете да изберете снимка, която има специално значение за вас и да я превърнете в уникален подарък за мъж, подарък за жена, подарък за баща или дядо, подарък за майка, подарък за баба или , който стои близо до сърцето ви.

Този ключодържател е идеален подарък за различни поводи като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за годишнина или всеки друг специален момент в живота на вашите близки. С него можете да изразите своята нежност и обич към тях и да ги изненадате с нещо уникално и персонално.

Този ключодържател със снимка е неповторим и индивидуален аксесоар, който носи спомени и емоции. С него ще можете да съхраните специалния момент завинаги и да го носите с вас по всяко време.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател със снимка е подходящ за подарък за всеки, който цени персонализирани и емоционално заредени подаръци. Той е идеален за мъже и жени, независимо от възрастта им. За бащи, майки, дядовци и баби, този ключодържател представлява прекрасен начин да им изразите обичта и вниманието си. Освен това, той е подходящ за подарък при различни поводи като рожден ден, имен ден, Свети Валентин, юбилей, годишнина или просто като израз на приятелство и благодарност. Този персонализиран ключодържател със снимка със сигурност ще направи впечатление и ще запази специалния момент завинаги.

С този красив аксесоар вашият специален подарък винаги ще бъде до любимите ви хора и ще им напомня за вас. 

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв