Ключодържател със снимка - форма Сълза

Код kls_116435-1
5.00
802

Ключодържател с ваша снимка с формата на капка.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 4.5х3.2см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3,2х8см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

4 поръчки за последните 20 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Mетален ключодържател със снимка под формата на сълза с поле за ваша снимка с кръгла форма. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на кръг се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Изчистеният гръб на ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира". 

Какво представлява Ключодържател със снимка - форма Сълза ?

Този ключодържател във форма на сълза е не само функционален аксесоар за съхранение на ключове, но и израз на нежни чувства и лична връзка. Той предлага възможността да персонализирате своя подарък, като добавите желана от вас снимка и дори гравиране на гърба му. Този аксесоар съчетава естетика и сентимент, правейки го идеален избор за подарък за различни поводи и за различни хора във вашия живот.

Сърцето със снимка е символ на обич и връзка, което го прави подходящ подарък за мъж, подарък за жена, подарък за съпруг, подарък за майка, подарък за баща, подарък за любим или любима. Независимо дали е за подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа или подарък за годишнина, този ключодържател ще бъде желан и оценен подарък.

Сърцето е с форма на сълза, което може да символизира както радост, така и тъга в живота. Той припомня за значимите моменти и емоции, които споделяте с получателя на подаръка. Тази изискана форма добавя уникален шарм и излъчва нежност.

Ключодържателят със снимка се изработва с високо качество и внимание към детайлите, за да осигури дълготрайна употреба и визуална привлекателност. Той е практичен и стилно допълнение към ключовете на всеки, който го получи.

Този подарък предлага възможност за персонализация и показва вашето внимание и грижа към близките ви. Съчетание на красота и сентимент, този ключодържател със снимка във форма на сълза е уникален и стилен начин да изразите вашите чувства към хората, които обичате.

За кого е подходящ Ключодържател със снимка - форма Сълза ?

Този ключодържател във форма на сълза е подходящ за подарък за всеки, който ви е близък и комуто искате да изразите своите чувства и обич. Той е идеален за подарък на съпруга или съпругата, за да подчертаете вашата връзка. Също така е прекрасен подарък за родителите, показвайки им вашата благодарност и обич. За приятели и близки, този аксесоар е символ на вашата приятелска свързаност. Независимо от повода - рожден ден, Свети Валентин, годишнина или просто като израз на нежни чувства, този ключодържател ще направи незабравим впечатление.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв