Ключодържател със снимка - форма сърце

Код kls_ID355/117991
5.00
802

Ключодържател с ваша снимка с форма сърце.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 5х3см.
Размерът плюс на частта за ключовете /халкичката/ е 3х7.5см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

1 поръчка за последните 5 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

 Подарък за любимия човек или за ваш приятел? Без значение за кого е предназначен този ключодържател, със сигурност ще изненада и развълнува своя получател. Красивия дизайн на сърце с преплетени елементи го превръща в един истински дизайнерски подарък. Напомняйте за себе си на любимите си хора всеки път, щом погледнат ключодържатя си.
Молим да подберете внимателно своята снимка, предвид специфичната форма, до която трябва да се изреже. Препоръчително е снимката ви да не бъде тип "селфи", а да има повече фон около лицата и да бъдат в малко по-далечен план. Технологията на печат позволява изключителна насителност на цветовете и фотореалистично качество и ви даваме гаранция за дълготрайността на печата. Със сигурност вашата любима снимка, ще краси този прекрасен аксесоар много дълго време. За да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"

Какво представлява Ключодържател със снимка - форма сърце ?

Този ключодържател под формата на сърце със снимка, представлява чудесен подарък с фотореалистичен сублимационен печат. Той може да се персонализира със снимка по ваш избор и дори да бъде гравиран с желан от вас текст на гърба. Този аксесоар е подходящ за различни поводи и за всеки, който обича нежни и романтични подаръци.

Сърцеобразният дизайн на ключодържателя придава на него стил и елегантност. Фотопечатът се извършва със сублимационна техника, осигурявайки ярки и наситени цветове на изображението. Това ви позволява да запазите специален момент или спомен с високо качество и стил.

Гравирането на текст на гърба добавя възможността за изразяване на вашите чувства и мисли. Така можете да направите подаръка още по-личен и значим.

Независимо дали сте ще е подарък за мъж, подарък за жена, подарък за баща, подарък за майка, подарък за сестра, подарък за брат, подарък за приятел или приятелка, този ключодържател е уникален начин да изразите вашата грижа и обич, страхотна идеа за подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за годишнина или без повод. Той е стилен аксесоар, който носи специален смисъл и пази важни спомени близо до сърцето.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател със сърцеобразна форма и персонализиран фотореалистичен сублимационен печат е подходящ подарък за всеки, който цени нежни и уникални аксесоари. Той е идеален за подарък на любим човек - мъж, жена, баща, майка, сестра, брат, приятел или приятелка. Този стилен аксесоар не само изразява вашата грижа и обич, но и позволява да запазите специални моменти и спомени близо до сърцето си.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв