Ключодържател със снимка - форма сърце

Продуктов код kls_ID355/117991
5.00
778

Ключодържател с ваша снимка с форма сърце.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 5х3см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

4 поръчки за последните 4 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Александра

Много съм доволна!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺
Допълнителна информация

 Подарък за любимия човек или за ваш приятел? Без значение за кого е предназначен този ключодържател, със сигурност ще изненада и развълнува своя получател. Красивия дизайн на сърце с преплетени елементи го превръща в един истински дизайнерски подарък. Напомняйте за себе си на любимите си хора всеки път, щом погледнат ключодържатя си.
Молим да подберете внимателно своята снимка, предвид специфичната форма, до която трябва да се изреже. Препоръчително е снимката ви да не бъде тип "селфи", а да има повече фон около лицата и да бъдат в малко по-далечен план. Технологията на печат позволява изключителна насителност на цветовете и фотореалистично качество и ви даваме гаранция за дълготрайността на печата. Със сигурност вашата любима снимка, ще краси този прекрасен аксесоар много дълго време. За да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"
 

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 5х3см. - това е размер на плочката.
Размерът плюс на частта за ключовете /халкичката/ е 3х7.5см.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за Свети Валентин, Коледа, рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за любимата жена или мъж, подарък за баба или дядо, , приятелка и за всеки близък и специален за час човек. 
Напомняйте на любимите си хора за себе си всеки път, когато погледнат този специален подарък.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
21 00 лв