Ключодържател със снимка форма тениска

Код kls_ID731
5.00
796

Ключодържател с ваша снимка под формата на тениска.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3.8х4см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

1 поръчка за последните 2 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Един много интересен метален ключодържател под формата на тениска. Поставянето на ваша снимка е едностранно. Като снимката трябва да бъде предоставена от ваша страна, чрез добавяне в полето "Файл за печат". Предвид нестандартната форма на ключодържате, трябва да предвидите снимка, която да бъде с фон от всички страни около лицата. Това е необходимо, тъй като при изрязването на вашата снимка до формата на тениска, се отнема от част от изображението. Ако лицата се намират в края на снимката, е възможно да се изреже от тях при напасване до избраната форма.
За да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"

Какво представлява Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател с формата на тениска, представен на уебсайта art-gift.net, представлява уникален и персонализиран подарък с изключителен дизайн. Един от най-важните аспекти на този ключодържател е възможността за персонализация с ваша желана снимка. Това ви позволява да създадете уникален и специален подарък, който може да изненада специален човек във вашия живот.

Печатът, използван за този ключодържател, се нарича сублимационен печат. Този метод на печат се използва за трансфериране на изображение от вашата снимка върху ключодържателя. Технологията на сублимационния печат осигурява ярки и наситени цветове, което прави ключодържателя още по-привлекателен и впечатляващ.

Важно е да се отбележи, че тази техника за печат е приложима само при артикули, предназначени специално за нея, като този ключодържател във формата на тениска.

Освен персонализацията с изображение, имате и възможността да добавите гравиран текст на гърба на ключодържателя. Този текст може да бъде име, дата, послание или всичко, което би направило подаръка още по-специален и персонален.

Този ключодържател е подходящ подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел или приятелка, или за всеки, който обичате и цените. Той може да бъде идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина, подарък за юбилей или друг специален повод. Можете да изразите вашите чувства и сърцето си чрез този красив и персонализиран ключодържател.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този уникален ключодържател във формата на тениска, с възможност за персонализация със снимка и гравиран текст, е идеален подарък за всеки, който цени индивидуалността и специалните моменти. Той е подходящ за подарък на любим човек, близък приятел, семейство или колега. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, или просто желание да изразите своите чувства към някого специален, този ключодържател ще представлява незабравим и личен подарък, който ще го направи усмихнат и ще го напомни за вас всеки ден.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв