Ключодържател със снимка - кръг с кожен гръб

Код kls_118098
5.00
802

Кафяв кожен ключодържател с ваша снимка.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на ключодържателя: 4,2х8,5см..
Диаметърът на полето за снимка е 2,4см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

4 поръчки за последните 15 часа
Добави снимка тук
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Един малко по-различен и луксозен ключодържател, с който да изненадате любимите си хора. Ключодържателят е с кожена основа, върху която е позиционирана плочката за ваша снимка. Много лек и удобен вариант на ключодържател, с който да изненадате вашите близки. Полето за снимка е с кръгла форма и е препоръчително да подберете подходяща снимка, когато да има фон всички краища. Предвид формата е добре лицата да бъдат събрани по-близо едно до друго, а не по цялата дължина на снимката. Тъй като при изрязване до формата на кръг, е възможно да се засегне от по-крайните лица на снимката. Наш оператор ще се свърже с вас, за да уточни дали всичко е наред с изпратената от вас снимка.
 

Какво представлява Ключодържател със снимка - кръг с кожен гръб ?

Този ключодържател е перфектният подарък за всеки повод. Той представлява красив и стилен аксесоар със специално изработена снимка по ваш избор. Фотореалистичният сублимационен печат придава на ключодържателя наситени цветове и изключителна яркост.

Технологията на сублимационния печат е възможност за пренос на вашето изображение или дизайн върху ключодържателя. Тази специална техника осигурява висока резолюция и качество на снимката, която ще бъде принтирана върху продукта. Този ключодържател е специално предназначен за сублимационен печат, което го прави уникален и персонален подарък.

Този ключодържател може да бъде подарък за всеки, който обичате - подарък за мъж, подарък за жена, подарък за майка, подарък за баща или дядо, подарък за баба, подарък за сестра, подарък за брат, подарък за приятел или приятелка. Той е подходящ за всякакви поводи - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за годишнина или какъвто и да било друг специален момент в живота на вашия близък.

Този ключодържател със снимка е не само функционален, но и с изключителен дизайн, който ще впечатли всеки, който го получи. Той носи вашата лична и уникална нотка, което го прави незабравим подарък.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател с фотореалистичен сублимационен печат е подходящ за подарък за всеки, който цени персонални и уникални подаръци. Той е идеален за мъже и жени, като предлага възможност за избор на снимка или дизайн, които отразяват индивидуалния вкус и стил на получателя. С този ключодържател можете да зарадвате майка, баща, сестра, брат, приятел или приятелка, дори и баба и дядо. Независимо от повода - рожден ден, имен ден, Свети Валентин, юбилей или годишнина, този подарък ще изрази вашата грижа и внимание към близките ви с тъча на личност и оригиналност.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв