Ключодържател със снимка - u - образен

Продуктов код kls_117990
5.00
779

Метален ключодържател със снимка - u - образен
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 4х2.9см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

2 поръчки за последните 20 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ????☺️

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване ?

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките! ? ???

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Ками Георгиева

Възползвах се от офертата за 4 календара + подарък 12 джобни календарчета и 1 ключодържател! Прекрасни са, много бързо и коректно се отнесоха, и с високо качество бяха направени! Ще се възползвам отново от услугите! Благодаря Ви и Препоръчвам и на други хора да ползват Вашите услуги! :)
Допълнителна информация

Метален ключодържател с интересна форма и с отпечатване на ваша снимка. Един изключително предпочитан модел, защото е с по-голямо поле за снимка, а на гърба полето, подходящо за гравиране, позволява надписването на по-дълъг текст. Но също така е и много компактен и лек аксесоар, който в комбинацията с ваша снимка може да се превърнеш един истински любим подарък за вашите близки и важни хора.
Технологията на печат позволява изключителна насителност на цветовете и фотореалистично качество. Освен това ви даваме гаранция за дълготрайността на печата. Със сигурност вашата любима снимка, ще краси този прекрасен аксесоар много дълго време. А, за да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"
 

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 4х2,9см. - това е размер на плочката.
Размерът плюс на частта за ключовете /халкичката/ е 7,6х2,9см.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

С този ключодържател можете да направите една спонтанна изненада за любимите си хора, но и също подарък за Имен ден, за рожден ден, за кръщене, за дипломиране. А ако няма специален повод, то винаги може да си го създадете сами, защото няма точно време, в което да изненадате хоратам които обичате.С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима или любим, подарък за баба или дядо, подарък за сестра, брат, приятелка и за всеки близък и специален за час човек. 
С този красив аксесоар вашият специален подарък винаги ще бъде до любимите ви хора и ще им напомня за вас. 

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
21 00 лв