Ключодържател със снимка - u - образен

Код kls_117990
5.00
802

Метален ключодържател със снимка - u - образен
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 4х2.9см.
Размерът плюс на частта за ключовете /халкичката/ е 7,6х2,9см.
Възможно е гравиране на гърба на ключодържателя.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

5 поръчки за последните 16 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален ключодържател с интересна форма и с отпечатване на ваша снимка. Един изключително предпочитан модел, защото е с по-голямо поле за снимка, а на гърба полето, подходящо за гравиране, позволява надписването на по-дълъг текст. Но също така е и много компактен и лек аксесоар, който в комбинацията с ваша снимка може да се превърнеш един истински любим подарък за вашите близки и важни хора.
Технологията на печат позволява изключителна насителност на цветовете и фотореалистично качество. Освен това ви даваме гаранция за дълготрайността на печата. Със сигурност вашата любима снимка, ще краси този прекрасен аксесоар много дълго време. А, за да направите подаръка към любимите си хора още по-специален, предлагаме възможност и за гравиране на ваше послание на гърба на ключодържателя. Може да го запишете, когато изберете опция "Гравиране"

Какво представлява Ключодържател със снимка - u - образен ?

Този ключодържател е изключително красив и елегантен в дизайна си, съчетавайки функционалност и персонализация по най-добрия начин. Той предлага възможността да създадете уникален аксесоар, който да отразява вашата индивидуалност и стил, като можете да изберете снимка по ваш вкус, която ще бъде пренесена на ключодържателя чрез Фотореалистичен сублимационен печат.

Този вид печат е специална техника, при която вашата избрана снимка се трансферира върху ключодържателя, създавайки впечатляващи детайли и наситени цветове. Технологията на сублимационния печат създава качествени и устойчиви на износ изображения, които ще останат ярки и живи дълго време.

Освен възможността за персонализация с изображение, ключодържателят предоставя и опция за гравиране на гърба с текс по ваш избор. Този допълнителен елемент позволява да направите ключодържателя още по-специален и персонален.

Този ключодържател е идеален подарък за мъж, подарък за жена, подарък за баба, подарък за дядо, подарък за сестра, подарък за брат, подарък за приятел или приятелка. Той е подходящ подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина, подарък за юбилей или какъвто и да било друг повод, който искате да отпразнувате с нещо уникално и специално. Този ключодържател с персонализация със снимка и текст е невероятен начин да изразите своята любов и признателност към близките ви и да ги зарадвате с нещо уникално и значимо.

 

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който цени индивидуалността и стилът. Независимо дали търсите подарък за мъж, жена, баба, дядо, сестра, брат, приятел или приятелка, този уникален ключодържател предоставя възможност за персонализация с любима снимка и текст, което го прави подходящ за всякакви поводи - рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина, юбилей и други специални моменти. Той излъчва елегантност и оригиналност, като прави всяко събитие по-запомнимо и специално.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв