Кожен ключодържател Да се влюбя в теб

Код kls_93143-13_n1
5.00
694

Двустранен, черен, кожен ключодържател с метална плочка и послание “Да се влюбя в теб”
Размер на плочката : 40 х 20mm.
Размер на плочката + ринга: 65x25mm.
Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.
Желана от вас промяна може да запишете в полето "Желана промяна"
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 4 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Черен, кожен ключодържател с метална плочка и гравирано послание за любим човек.
Ключодържателят е прецизно гравиран с фабер лазер. Един незабравим и оригинален подарък. 

Какво представлява Кожен ключодържател Да се влюбя в теб ?

Този кожен ключодържател с гравиране е един чудесен подарък, който ще впечатли вашата половинка. Той съчетава красота, нежност и невероятно мило послание, което прави всеки момент специален. Този ключодържател е не просто предмет, а истинско изкуство и символ на вашата любов.

Ключодържателят е направен от висококачествена кожа, която не само придава елегантност, но и гарантира дълготрайност на подаръка. Неговата повърхност е изящно издълбана с най-голямо внимание към детайлите. Гравирането е процес на отнемане от повърхностния слой на метала, което го прави вечен и невъзможен за изтриване. Това означава, че посланието, което сте избрали, ще остане завинаги, напомняйки на вашата половинка за вашия специален момент заедно.

Текстът, който можете да изберете за гравиране, може да бъде както романтично послание, така и нещо лично и уникално, което да споделяте само вие двамата. Този ключодържател може да бъде подарък за мъж, подарък за жена, подарък за любим или любима. Той е идеален подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина или просто като израз на вашата обич и внимание без конкретен повод.

 Нека този нежен и изискан аксесоар стане символ на вашия единствен и неповторим любовен път.

За кого е подходящ Кожен ключодържател Да се влюбя в теб ?

Този кожен ключодържател с гравиране е подходящ за всички, които искат да направят специален подарък на своята половинка или близък човек. Той е идеален както за мъже, така и за жени, като съчетава елегантност и персонален шарм. С подаряването на този ключодържател можете да изразите обичта си и да направите всяка поводност, като рожден ден, имен ден, годишнина или Свети Валентин, още по-специална. Този подарък с гравиране е също идеален за тези, които ценят изкуството и желаят нещо, което ще им напомня за връзката и специалните моменти винаги..

Текст: 
"       Да се 
 ВЛЮБЯ В ТЕБ
   е второто
най-хубаво нещо
     на света...
  първото е, че
  ТЕ СРЕЩНАХ     "
Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.
*Възможно е гравиране на ваш текст - може да запишете в полето "Желана промяна"

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
22 00 лв