Кожен ключодържател Моето сега и завинаги

Код kls_93143-13-lubim-2
5.00
796

Гравиран, кожен ключодържател Моето сега и завинаги
Размери:
Размер на ключодържателя: 65x25mm
Размер на полето за гравиране: 40x20mm
Двустранно гравиране. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

 
4 поръчки за последните 16 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Ключодържателят е съставен от метална плочка и черна кожена каишка.
Двустранно гравиран с красиво послание за вашия любим или вашата любим.
Изпраща се в картонена кутийка.

Какво представлява Кожен ключодържател Моето сега и завинаги ?

Този кожен ключодържател, предлаган от Art-Gift.net, е нежен и стилен аксесоар, който може да бъде персонализиран със специално послание, за да изразите вашите чувства към вашия специален човек. Той е перфектен подарък за мъж или подарък за  жена по всякакъв повод - подарък за имен ден, подарък за рожден ден или подарък за Свети Валентин. Възможно е да направите промени в текста на гравирането, което го прави още по-личен и значим.

Дизайнът на този ключодържател е красив и елегантен. Кожената основа му придава класически вид и усещане, а гравирането добавя уникален и персонален елемент към него. Гравирането се извършва чрез отстраняване на горния слой на продукта, което създава вдълбавания с текст и/или дизайн по ваш избор.

Този ключодържател може да бъде носен с гордост и да напомня на вашата половинка за вашата специална връзка всеки път, когато го използва. Независимо дали сте в началото на вашата история или вече сте изминали много години заедно, този подарък ще бъде символ на вашата любов и връзка.

Нека вашият ключодържател бъде персонализиран по начин, който изразява точно това, което искате да споделите с вашата половинка. С персонален текст, имате възможността да изразите чувствата си, да споделите специални моменти или просто да напишете послание, което ви е на сърце. Този ключодържател е уникален подарък, който ще бъде ценен и оценен от всеки, който го получи.

За кого е подходящ Кожен ключодържател Моето сега и завинаги ?

Този кожен ключодържател с гравиране е подходящ за подарък на всеки, който цени стил, елегантност и персоналност. Той е идеален за подарък на вашия партньор, за да изразите любовта си, както и за приятели и семейство по всички поводи - имен ден, рожден ден или Свети Валентин. Този уникален аксесоар с гравиране може да се персонализира с послание до 100 думи, което го прави изключително значим и специален подарък за всеки получател.

Текст:
"                 Ти си
                  моето
          сега и завинаги,
                 моето
                 всичко
         само ако можех
да върна времето назад,
             щах да те
        срещна по-рано, 
 за да мога да те обичам
        по-дълго време! 

                  heart                       "

Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв