Кожен ключодържател послание за учител

Продуктов код kls_93143-13-k-114
5.00
794

Гравиран, кожен ключодържател с послание за учител
Размери:
Размер на ключодържателя: 65x25mm
Размер на полето за гравиране: 40x20mm
Двустранно гравиране. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 3 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Ключодържателят е съставен от метална плочка и черна, кожена каишка. Двустранно гравиран ключодържател с красиво послание за учител.
Посланието на практика е вечно, тъй като гравирането няма как да се изтрие или заличи. Запазвайки цялостта на ключодържателя, си гарантирате и запазване на посланието :)
Изпраща се в картонена кутийка.

Какво представлява Кожен ключодържател послание за учител ?

Този кожен ключодържател е идеалният подарък за вашия обичан учител. С неговия красив дизайн и невероятно послание, този аксесоар ще изрази вашата благодарност и признателност към него или нея по особено специален начин.

Ключодържателят е подходящ за мъж или подарък за жена и е перфектният начин да подарите нещо персонално и стойностно. Той се изработва с гравиране, което представлява отнемане на горния пласт на материала, създавайки трайно и устойчиво послание. Гравирането не може да бъде изтрито или заличено, затова посланието наистина е вечно.

Ключодържателят може да бъде персонализиран с вашето собствено послание или съобщение за учителя. Това може да бъде нещо специално, което идва от сърцето ви и изразява благодарността ви за всичко, което учителят е направил за вас или за вашето образование.

Този подарък е идеален за всеки учител, който сте ценили и уважавали през годините. Той е символ на вашата признателност и обич към този особен човек, който е оказал такова влияние върху вас и вашия живот. Нека този красив ключодържател стане символ на връзката ви с учителя и израз на вашата благодарност и признателност.

За кого е подходящ Кожен ключодържател послание за учител ?

Този кожен ключодържател с гравирано послание е подходящ за подарък за всеки учител, който сте уважавали и ценили. Той представлява специален начин да изразите благодарността си и да покажете вашия признателен дух към учителя ви. Този аксесоар е идеален за мъже и жени, които се занимават с образование и имат влияние върху вашето обучение и развитие. Независимо дали става дума за учител от училище, университет, или друга образователна институция, този ключодържател ще бъде жест на признателност, който ще остане в сърцата им завинаги.

Текст:
    " Учителят
      Е КОМПАС,
  който буди в нас
любопитство и ни
    води към нови
  знания и мъдрост.
     Благодарим ви 
       за насоките!
 "

Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв