Комплект акрилни ключодържатели - Любов

Продуктов код kls_acr_02
5.00
794

Комплект акрилни ключодържатели – Любов с ваши имена (съставени са от две части - сърце и ключ)
*Акрилна, прозрачна основа 
*Високо качество на печат
*Размери: сърце: 4,5х3,5см; ключ: 5х2см; общ размер: 7х3,5см;
В полето въведете имената, които желаете да се отпечатат. 
Необходимо е да уточните, кое име да бъде на ключа и кое на сърцето.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 9 часа
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 10.00%
26 00 лв
23 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Комплект акрилни ключодържатели - Любов с ваши имена. Комплектът е съставен от две части (сърце и ключ)
Дизайнерски модел ключодържатели подходящ за двойки с директно отпечатан текст върху акрилна прозрачна основа с фото качество

Общ размер на двата елемента: 7см х 3,5см
сърце: 4,5см х 3,5см;  ключ: 5см х 2см
*Комплектът е съставен от две отделни части (сърце и ключ), които се прикачат една в друга. 

Какво представлява Комплект акрилни ключодържатели - Любов ?

Комплектът от акрилни ключодържатели, представен на art-gift.net, е изключително красив и нежен аксесоар, който може да бъде перфектен подарък за вас и вашата половинка. Този комплект се състои от две части, които са създадени, за да отразят вашата специална връзка.

Едната част на ключодържателите е изработена под формата на сърце, което символизира вашата любов и привързаност. Другата част е изработена под формата на ключ, което може да бъде разгледано като ключ към вашето сърце. Този символичен дизайн напомня за връзката между двама души, които са неразделни и които дават ключа към своите сърца един на друг.

На тези акрилни ключодържатели може да бъдат отпечатани вашите имена, което ги прави още по-лични и специални. Този персонализиран елемент добавя уникалност и значимост към подаръка. Освен имената, дизайнът включва и малки дискретни сърца, които допълнително подчертават тази романтична връзка.

Този комплект от акрилни ключодържатели е подходящ подарък както за мъж, така и подарък за жена. Той може да бъде предоставен като подарък за различни поводи, включително подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или просто като жест на обич и привързаност, дори и без конкретен повод.

Изработен от качествен акрил и прозрачна основа, този комплект акрилни ключодържатели е не само стилен аксесоар, но и издръжлив и устойчив на износване, което го прави идеален за ежедневна употреба. Той може да бъде свързващ символ на вашата връзка и напомняне за вашата специална и вечна любов.

Текст на сърцето: 
" Ти държиш ключа към моето сърце! "
В полето  се въведат имената, които желаете да се отпечатат.
*Необходимо е да уточните, кое име да бъде на ключа и кое на сърцето.

За кого е подходящ Комплект акрилни ключодържатели - Любов ?

Този комплект акрилни ключодържатели е подходящ за подарък за всеки, който търси специален начин да изрази своята обич и привързаност. Той е идеален за подарък на вашата половинка, независимо дали сте мъж и жена, мъж и мъж или жена и жена. Също така е подходящ за подарък за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годеж или сватба. Този символичен аксесоар е идеален начин да изразите своите чувства и да създадете специален момент заедно с любимия човек.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Отстъпка: - 10.00%
26 00 лв
23 40 лв