Warning: session_start(): open(/home/artgift/tmp/sess_c0d652735f6c05c86f37e240bbf5a7f2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/artgift/tmp) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artgift/public_html/index.php:4) in /home/artgift/public_html/index.php on line 5
Ексклузивен метален ключодържател с гравирано послание | Ключодържатели

Метален ключодържател Камион

Код kls_k-79
5.00
796

Гравиран Метален ключодържател "Камион"
Размер на ключодържателя: 5х2,7см.
Размер на полето за гравиране: 3,5х1,8см.
* Гравирането е едностранно . Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената

Възможна е промяна в текста.

2 поръчки за последните 12 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
19 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Сребрист, метален ключодържател във формата на камион с послание и име 
Ключодържателят е едностранно гравиран с фабер лазер. Като е възможно и двустранно гравиране, за което е необходимо да се свържете с наш оператор, който да прекалкулира цената.
Изключително мил подарък за скъп за вас човек, който да му показва колко специален и обичан е, дори когато е далеч от вас.Подарък, оставащ вечно във времето и запазващ спомена.

Какво представлява Метален ключодържател Камион ?

Този метален ключодържател с формата на камион е невероятен аксесоар, който ще впечатли всеки,на когото решите да го подарите. Със своята уникална и детайлно изработена под форма на камион, този ключодържател не само е функционален, но и предоставя възможност да изразите своите чувства и благодарности към важните хора в живота си.

Гравирането на ключодържателя с избрано от вас име или послание го прави още по-специален и персонален подарък. Гравирането се извършва чрез отнемане на повърхностния слой на метала, което означава, че надписът ще бъде вечен и неразрушим. Този ключодържател станаще символ на вашата обич и признателност към човека, който ще го получи.

Този аксесоар е подходящ за подарък както на мъж, така и подарък за жена, и може да бъде поднесен в различни специални поводи, като подарък за рожден ден, подарък за имен ден  или просто като израз на вашето възхищение и обич. Неговата красива и изчистена изработка го прави стилно допълнение към всеки ключов носител и едновременно с това - постоянно напомняне за връзката ви с този специален човек.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който има специално място във вашето сърце. Без значение дали става въпрос за мъж, жена, баща, дядо или близък приятел, този аксесоар с камионова форма и гравирано послание е прекрасен начин да изразите своите чувства и обич. Независимо от повода, той ще създаде специален момент и вечно напомнение за връзката ви.

 

Текст:
Карай внимателно!
Аз имам нужда от теб!
+сърце и вашето име

*Ключодържателят е гравиран едностранно. 
Възможно е двустранно гравиране или гравиране на ваш текст, необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
19 90 лв