Метален ключодържател - Мини бутилка

Код P-023
5.00
694

Метален ключодържател с възможност за лазерно гравиран текст.
Размер: 58 x 42 x 12 mm
Вместимост: 30 ml
Компактна и стилна, тази мини метална бутилка - ключодържател е перфектният аксесоар за тези, които ценят практичността и елегантността в едно.

* Гравирането е едностранно . Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената

4 поръчки за последните 2 часа
Добави желан текст
+ 12лв
Цена:
15 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява метален ключодържател - Мини бутилка?

Компактна и стилна, тази мини метална бутилка - ключодържател е перфектният аксесоар, с възможност за персонализиране. 
Металният ключодържател с мини бутилка представлява функционален аксесоар, който комбинира ключодържател и малка бутилка в едно. Тази бутилка има метален корпус и обикновено вместимост от около 30 мл. Тя е предназначена за съхранение на различни течности.
Закрепва се лесно към ключовете или чантата и осигуряват удобство и практичност в ежедневието. Добавяйки и допълнителен акцент на визията на собственика си.
Това е страхотен подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашата благодарност.

За кого е подходящ метален ключодържател - Мини бутилка?

Забавната форма на мини бутилката и креативния ключодържател придават на подаръка уникален и различен вид.
Ключодържателят с мини бутилка може да бъде чудесен подарък за приятел/ка и близки, предоставяйки им практичност и удобство в ежедневието. Функционален аксесоар, който съчетава удобство и стил.
Ключодържателят има забавната форма на мини бутилката и ключодържател, които придават на подаръка уникален и различен вид. Може да бъде персонализиран с надпис или лого, което го прави още по-специален. С този подарък ще изразите вашата креативност и внимание към получателя.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
15 90 лв