Метален ключодържател На дъщеря ми...

Продуктов код AP873031
5.00
794

Гравиран ключодържател сърце с послание: На дъщеря ми…”  
Размери: сърце 42х35 mm, без включен ринга
Ключодържателят е едностранно гравиран /не позволява двустранно гравиране/

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за син
Ключодържател за съпруг
Ключодържател за баща
Ключодържател за майка

2 поръчки за последните 10 часа
Послание от
Цена:
23 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Биляна

Много съм доволна!

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!
Допълнителна информация

Метален ключодържател с послание за вашата дъщеря. Ключодържателят е във формата на сърце като лицето е  в червен цвят.
Едностранно гравиран е на гърба. Гравирането не може да се изтрие или заличи, ако запазите цялостта на ключодържателя, си гарантирате и запазване на посланието :)

Какво представлява Метален ключодържател На дъщеря ми... ?

Този метален ключодържател е не просто аксесоар, а изкуство в сърце, изразяващи вашата нежност и обич към вашата дъщеря. С неговия стилен и изискан дизайн, той е идеалният подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод, за да изразите своите чувства и да напомните на вашата дъщеря колко много я цените.

Сърцето на този ключодържател се крие във внимателно изработения гравиран надпис, който е изваян в метала с изключителна майсторска изящност. Гравирането не е отпечатване на повърхността, а е резултат от отнемане на металния слой. Това означава, че посланието в ключодържателя е вечно - не може да бъде изтрито или избеляло с времето.

Вашият избор за текст може да бъде персонализиран по ваше желание. Можете да изберете мило и вдъхновяващо послание, което да бъде гравирано на ключодържателя, за да изненадате вашата дъщеря.

Този ключодържател не е просто функционален, но и символ на връзката между вас и вашата дъщеря. Той е израз на непреходната връзка, която споделяте, и напомняне за специалните моменти, които сте преживели заедно. С него вашата дъщеря винаги ще носи част от вашата обич и грижа със себе си.

Този метален ключодържател не е просто подарък; той е проява на най-дълбоките ви чувства към вашата дъщеря и начин да й кажете, че сте щастливи да я имате в живота си. Нека този изящен ключодържател бъде вечен спомен за вашата специална връзка и обич към нея.

За кого е подходящ Метален ключодържател На дъщеря ми... ?

Този чудесен метален ключодържател с гравиране е подходящ за подарък за всеки, който желае да изрази своята безкрайна обич и внимание. Независимо дали сте родител, който иска да напомни на дъщеря си колко я обича, или приятел, искащ да поздрави близък човек, този ключодържател е перфектният начин да пренесете вашите чувства. Той е подходящ за подарък по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, или дори без конкретен повод, и със сигурност ще направи получателят много щастлив.

Специално подбраното гравирано послание, винаги ще напомня на вашата дъщеря колко обичана и неповторима е тя:

- На дъщеря ми -
Винаги помни това:
Мама много те обича!
ТИ СИ
ПО-СМЕЛА, отколкото вярваш!
ПО-СИЛНА, отколкото изглеждаш!
ПО-УМНА, отколкото мислиш!
и Обичана ...
Повече отколкото знаеш!

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
23 00 лв