Метален ключодържател със снимка - кръг

Продуктов код kls_116434-1
5.00
699

Ключодържател с ваша снимка с формата на кръг.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3.5х4см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3.5х7см.

*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

2 поръчки за последните 21 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви ???
Допълнителна информация

Метален ключодържател със снимка под формата на кръг. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на капка се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
Полето за снимка е с размер 2,4см.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Тъй като мястото е ограничено, е възможно записването на кратко послание, например едно изречение, или имена, инициали, специална за вас дата.  Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира". Гравирането на гърба се доплаща +8лв.

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 3.5х4см. - това е размер на плочката. Размерът плюст частта за ключовете /халкичката/ е 3.5х7см.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима или любим, за дъщеря, син, за приятелка, за брат или сестра, за всеки близък и специален за час човек. Но дори не е нужен специален повод, за да изненадате любимите си хора и да ги накарате да се почувстват специални. Може да превърнете всеки ден в незабравим спомен за вашите любими хора.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
21 00 лв