Метален ключодържател със снимка от двете страни

Код kls_116429-2
5.00
796

Двустранен ключодържател с ваши снимки под формата на сърце.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3.4х4.5см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 4,5х8,7см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

1 поръчка за последните 2 часа
Добави снимка тук
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Двустранен метален ключодърател под формата на сърце. Изработва се с една или две ваши снимки / може снимката да е една и съща и от двете страни или да бъде различна от всяка страна/.
Тъй като полето за снимка е със специфична форма, е необходимо внимателно да подберете снимките за вашия аксесоар. Снимките тип "селфи" не са подходящи. Нужно е около лицата на снимките да има достатъчно фон, от който да се изреже при позиционирането на сърцевидната форма. Препоръчваме да подберете хоризонтални снимки, снимкани в малко по-далечен план.

Какъв е размерът на ключодържателя?

Размерът на ключодържателя е 3,4х4,5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.
Полето на снимка на ключодържателя е с размер 4,5х8,7см.

Какво представлява сублимационният печат?

Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат.  на ваше изображение. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

За кого и за какъв повод е подходящ ключодържателят?

Ключодържателят е чудесна идея за подарък за Свети Валентин, Коледа, рожден ден, имен ден, завършване, специален повод или като спонтанна изненада. С него може да направите един изключително мил и незабравим подарък за своята любима или любим, съпруг, но също и за всеки близък и специален за час човек. 
С този красив аксесоар вашият специален подарък винаги ще бъде до любимите ви хора и ще им напомня за вас. 

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов... И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове :) А това е част от нашата мисия!

Цена:
22 00 лв