Метален ключодържател със снимка - форма око

Код kls_116439-1
5.00
802

Ключодържател с ваша снимка с формата на око.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3х2.5см.
Възможно е гравиране на гърба
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

2 поръчки за последните 6 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален ключодържател с нестандартна форма, с ваша снимка. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на капка се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон. Гърбът на ключодържателя е изчистен и позволява гравирането на кратко посление, което да допълни прекрасната ви изненада към любимите ви хора. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира".

Какво представлява Метален ключодържател със снимка - форма око ?

Ключодържателът с форма на око, представен на уебсайта art-gift.net, е изключително красив аксесоар, който може да бъде персонализиран по ваше желание. Този ключодържател е идеален за съхранение на специални спомени и може да се превърне в уникален подарък за вашите любими хора. Можете да добавите желано послание или изображение за гравиране, което ще направи ключодържателя още по-специален.

Снимката на ключодържателя се изработва със специалната техника на фотореалистичен сублимационен печат. Този вид печат позволява трансферирането на вашата снимка или изображение върху ключодържателя с изключителна прецизност и качество. Важно е да се отбележи, че тази технология е приложима само за артикули, предназначени специално за сублимационен печат.

Резултатът от сублимационния печат се отличава с наситени, ярки цветове, които правят ключодържателя още по-привлекателен. Такъв ключодържател може да бъде персонализиран със снимка на ваш избор, текстово послание или дори комбинация от тях. 

Този ключодържател е подходящ за подарък при различни поводи, като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа или просто като израз на обич и внимание към вашите близки. Той може да бъде подарък както за мъж, така и подарък за жена, подарък за родители, подарък за деца, подарък за баба или подарък за дядо, както и за всеки, когото обичате и желаете да напомняте за вашето присъствие в техния живот.

За кого е подходящ Метален ключодържател със снимка - форма око ?

Този ключодържател със снимка, който може да бъде персонализиран със специално послание или изображение, е подходящ за подарък на всеки, който ценя специалния жест на внимание и обич. Той е прекрасен подарък за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, Коледа или дори без конкретен повод. Без значение дали става въпрос за мъже или жени, за родители, приятели, баба и дядо, този ключодържател е символ на вашата грижа и обич. С него можете да споделите важни моменти и спомени, които ще бъдат винаги налични и видими, напомняйки на получателя за връзката ви и значението, което той има във вашия живот.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв