Метален ключодържател Футболна топка

Код kls_MKCH-85
5.00
796

Метален луксозен ключодържател с лазерно гравиран текст под формата на футболна топка.
Гравирането е едностранно.
В полето “Желано име”, въведете името, което желаете да бъде гравирано.
Размер на ключодържателя : 3,2см. / диаметър/
Размер на ключодържателя + ринга: 3,2см. х 6,5см.

5 поръчки за последните 16 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
19 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален луксозен ключодържател с лазерно гравиран текст под формата на футболна топка. Гърбът на ключодържателя е оцветен и разграфен в черно и бяло, за да наподобява истинска футболна топка. Тъй като тази страна е изработена с релеф и лак, не е възможно да се гравира на гърба на ключодържателя. Гравирането е възможно само на лицевата част като посланието със сигурност ще трогне този, за когото е предназначен подаръка ви. А това е един наистина уникален подарък за един истински футболен запалянко.

Какво представлява Метален ключодържател Футболна топка ?

Този метален ключодържател с дизайн на футболна топка е един красив и стилен аксесоар, който представлява идеалния подарък за вашата половинка, носейки със себе си невероятно послание за вашия специален човек. Този ключодържател може да бъде персонализиран с името, което вие желаете, и дори има възможност за промяна в текста, така че можете да изразите точно това, което искате.

Гравирането на текста на този ключодържател е изключително специално, тъй като включва отнемане на повърхностния слой на метала, което означава, че надписът е вечен и няма да се изтрие с времето. Това прави ключодържателя още по-специален и личен подарък.

Този ключодържател е перфектен подарък за мъж или подарък за жена, за любим или любима. Можете да го подарите по случай рожден ден, подарък за имен ден или просто без никакъв повод, за да изразите своите чувства и да покажете колко много държите на този специален човек в живота си. С него ще носите със себе си специално послание и спомен за вашата връзка.

За кого е подходящ Метален ключодържател Футболна топка ?

Този стилeн метален ключодържател с дизайн на футболна топка е подходящ подарък за всеки, който обича футбола или спорта като цяло. Той е идеален за вашата половинка, независимо дали тя е мъж или жена, и може да бъде подарен по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина или дори без конкретен повод. Този ключодържател е специален, защото можете да го персонализирате с името на вашата обичана и да изразите своите чувства. Той е символ на връзката ви и ще бъде носител на специално послание, което показва колко много ви е грижа за този човек.

Текст: 
Карай внимателно!
Аз имам нужда от теб!
+вашето име

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
19 90 лв